Filmek

Új filmadatlapok

Saját filmes lista készítése
Flesh of the Gods
#61

Egy házaspár, Raoul és Alex az 1980-as évek csillogó Los Angelesében minden este kilép luxuséletéből, hogy éjszakai kalandokba keveredjen a rejtélyes Névtelennel és hedonista... több»

Rendező: Panos Cosmatos

Szereplők: Kristen Stewart, Oscar Isaac

The King of Covent Garden
#62

életrajzi | zenés

Egy szerencsétlen páros megalkotja a Messiás című korszakalkotó zenei remekművet, amely évszázadokon át világsiker maradt. Szenvedélyes emberi történet kortárs aktualitással,... több»

Rendező: Andrew Levitas

Szereplők: Anthony Hopkins

Rosemead
#63

dráma | krimi

Egy végstádiumban lévő rákos bevándorló anya kétségbeesett lépéseket tesz, hogy segítsen labilis tinédzser fián, aki egyre inkább a tömeges lövöldözések megszállottjává válik. több»

Encore
#65

vígjáték

Marie célja, hogy újra felébreszti Nigel színház iránti szeretetét azzal, hogy színdarabot szervez az idősek otthonának lakóival, segítve őket abban, hogy továbblépjenek és célt... több»

#66

horror | misztikus | thriller

Netflix (2024.05.16.)

Alana és Rabin két barát, akiket elrabolt egy szörnyeteg. Mivel nem volt más választásuk, minden eszközzel harcolniuk kell a túlélésért. több»

A fuzhoui jázmintea
#68

dokumentum

TV-ben (ATV Spirit, csütörtök 01:33)

#69

thriller

Hat nő kegyetlen meggyilkolása után egy intenzív osztályon dolgozó elnyomott nővér önként jelentkezik, hogy segítsen egy kómában fekvő betegnek, aki akár a gyilkos is lehet. több»

Savage Hunt
#70

thriller

Egy bosszúszomjas nyomkeresőt vesznek igénybe, hogy levadásszon egy nagy grizzly medvét, amely emberekre támad, amint egy új montanai üdülőhelyet kezdenek építeni. több»

#71

dokumentum | életrajzi

Margaret Moth, a CNN harci operatőre mindent kockára tesz, hogy a nézőknek közelről mutassa meg a konfliktust. Amikor egy végzetes sérülés útját állja a veszély és az adrenalin... több»

Rendező: Lucy Lawless

Szereplők: Margaret Moth

#72

dráma | romantikus | thriller

Az 1940-es évek Párizsának burleszkvilágában játszódó filmben egy férfi kénytelen menekülni Bécsből, amikor a náci hisztéria eluralkodik. több»

The Florist
#73

dráma | életrajzi

Ebben az igaz történeten alapuló filmben egy helyi virágárus válik a világ legnagyobb színésznője, Vivien Leigh vonzalmának tárgyává. több»

Rendező: Nick Sandow

Szereplők: Carla Gugino

A feleségem pasija
#74

romantikus | vígjáték

Diego el akar válni Lucíától, de képtelen elmondani neki. Ezért, hogy megkönnyítse saját dolgát, felbéreli Cuervo Florest, a híres csábítót, hogy csavarja el Lucia fejét és vessen... több»

#75

vígjáték

Chiara színésznő, Marcello Mastroianni és Catherine Deneuve lánya. Egy nyáron úgy dönt, hogy úgy fog élni, mint az apja. Úgy öltözködik, beszél és lélegzik, mint ő, olyan... több»

Cinnamon
#77

dráma

Cinnamon, egy vak lány egy beszélő tigris vezetésével misztikus kalandra indul, és együtt fedezik fel az indiai dzsungel ősi bölcsességét és titkait. több»

The Ballad of a Small Player
#78

dráma | misztikus | thriller

Amikor a múltja és az adósságai kezdik utolérni, a Makaóban meghúzódó, nagy tétekkel játszó szerencsejátékos találkozik egy rokonlélekkel, aki talán a megváltás kulcsa lehet... több»

Rendező: Edward Berger

Szereplők: Colin Farrell, Tilda Swinton

Avengelyne
#79

akció | fantasy

Egy angyalt kitaszítanak a mennyből, és hogy megváltsa magát, meg kell védenie az emberiséget. több»

Rendező: Olivia Wilde

The Osha Rule
#80

horror | thriller

Egy fiatal latin-amerikai bandatag ellopott árut szerez vissza riválisaitól, de egy félelmetes Santería-szertartásba keveredik, melyben a durva bűnözés és a természetfeletti horror... több»

Rendező: Ángel González

Szereplők: Mariela Garriga