Filmek

Új filmadatlapok

Saját filmes lista készítése
A csendes forradalmár
#2

dokumentum

TV-ben (DUNA WORLD, csütörtök 01:33)

Filmünkben az Argentínában élt és világhírű magyar származású feltalálót Bíró László Józsefet, a golyóstoll feltalálóját mutatjuk be. több»

Rendező: Kővári Tamás

11817
#3

horror | sci-fi

Megmagyarázhatatlan erők határozatlan időre a házukba zárnak egy négytagú családot. Ahogy a modern luxuscikkekből és a létszükségletet jelentő javakból is kezdenek kifogyni, a... több»

I Play Rocky
#4

dráma

Egy részben béna arcú és beszédhibás színész ír egy forgatókönyvet, amelyet egy nagy filmstúdió meg akar venni, de nem hajlandó eladni azt, hacsak nem ő kapja meg a főszerepet.... több»

Rendező: Peter Farrelly

#5

dokumentum | zenés

Cyndi Lauper, az egyedülálló művész, ikonikus előadó és úttörő aktivista útja. több»

Rendező: Alison Ellwood

Szereplők: Cyndi Lauper

Jimpa
#6

dráma

A film egy nőt, a családját és az életét megváltoztató látogatást mutatja be. több»

#7

fantasy | romantikus

Egy percbe telik megtalálni egy különleges személyt, és egy egész életbe, hogy elfelejtsük. Egy balul sikerült mentőakciót követően egy tűzoltó szanatóriumi rehabilitációja... több»

#8

NA The Assault  (2024)

dráma | krimi

A 90-es évek elején egy leszerelt rendőrtiszt lehetőséget kap arra, hogy visszanyerje korábbi életét, ha cserébe elfogja a bank elleni támadásért felelős csoportot. Mivel egy fiatal... több»

#9

dráma | sportfilm

Az ígéretes fiatal bokszoló attól fél, hogy megismétli apja hibáit, elmenekül a kommunista Lengyelországból, hogy megvalósítsa álmát, és a történelem legnagyobb bokszolójává... több»

#10

dokumentum

Hans Jürgen Höss – Rudolf Höss, az auschwitzi táborparancsnok fia – szembesül vele, hogy apja a holokauszt során több mint egymillió zsidó meggyilkolásában vett részt. több»

This Blue Is Mine
#11

dráma

A családi nyaralás egy trópusi üdülőhelyen váratlan fordulatot vesz, amikor Arthur magával hozza titokzatos új barátnőjét, Ivyt. A lány érkezése és furcsa viselkedése felborítja... több»

Rendező: Iuli Gerbase

Szereplők: Elizabeth Debicki, Zazie Beetz

California Schemin'
#12

dráma | zenés

A film annak a két dundee-i skót srácnak a valós történetét meséli el, akik felvettamerikai akcentussal átverték a nemzetközi zeneipart mint a Silibil N' Brains kaliforniai rapduó. több»

Rendező: James McAvoy

#13

dokumentum

Egy házaspár küzdelme azért, hogy visszaszerezzék a jövőjüket egy brutális betegségtől, olyan mozgalommá nőtte ki magát, amely az ALS közösségre és több millió betegre van... több»

The Carpenter's Son
#14

horror

Egy család a római kori Egyiptomban bujkál. A „Fiú” néven ismert fiú kételkedik az „Ács” nevű gyámban, és titokzatos erőkkel lázad. Ahogy használja képességeit, természeti... több»

Rendező: Lotfy Nathan

Szereplők: Nicolas Cage, Noah Jupe, Fka Twigs

Head Games
#15

sci-fi | thriller

Egy vállalati kém szakácsnak adja ki magát, hogy beszivárogjon egy villába, és ellopjon egy neuroprotetikai találmányt. Az elmejátékok során semmi sem az, aminek látszik. A kém... több»

Dutch and Razzlekhan
#16

krimi | romantikus | thriller

A világ legdrágább, 4,5 milliárd dolláros értékű rablásának robbanásveszélyes története, és a középpontjában álló igazi szerelmespárok, hipszterek és wannabe rapperek. több»

Dangerous Animals
#17

horror | thriller

A szörfös Zephyrt elrabolja egy sorozatgyilkos, majd a hajóján tartja fogva. Meg kell szöknie, mielőtt a férfi megetetné a cápákkal. Új szerelme, Moses a lány keresésére indul, ám a... több»

#18

fantasy | kaland | vígjáték

A Frankie Freako tisztelgés a nyolcvanas évek horrorkomédiái előtt. A munkamániás yuppie, Conor Sweeney történetét meséli el, akinek tökéletes élete a feje tetejére áll, amikor... több»

Apprendre
#19

NA Apprendre  (2024)

dokumentum

Egy dokumentumfilm, amely feltárja a tanárok diákjaik iránti odaadásának mély hatását. Tanúi lehetünk mindennapi diadalaiknak és küzdelmeiknek, miközben rendíthetetlen odaadással... több»

Rendező: Claire Simon

#20

rövidfilm

Egy régóta együtt élő házaspár a Covid–19 járvány közepette arra a felismerésre jut, hogy hirtelen szerelembe estek. Az éjszakát azzal töltik, hogy megpróbálnak újra átélni a... több»