Filmek

Új filmadatlapok

Saját filmes lista készítése
#41

68 Citromfa  (2023)

dráma | rövidfilm

HBO Max

Egy fiatal apa egy halloweeni karneválon ellopja a bűvész nyulát, hogy lenyűgözze tízéves fiát. A pitiáner lopás izgalma hamar feloldódik a valóságban, amikor a kisfiúnak az a... több»

#42

dráma | rövidfilm

HBO Max

Lera közel egy éve él Berlinben, mióta kitört a teljes körű invázió Ukrajnában. Lera nem érzi jól magát Berlinben, és a háború kitörése óta először hirtelen elhatározásra... több»

#43

dokumentum

Netflix (2024.05.17.)

A társadalmi rendet fenyegető veszélyek megfékezése érdekében az amerikai rendfenntartás több száz év alatt robbanásszerűen megnövekedett hatókörrel és léptékkel rendelkezett.... több»

Regénybe illő románc
#44

romantikus

TV-ben (Izaura TV, csütörtök 01:33)

Mintha kéne
#45

játékfilm

TV-ben (M2, csütörtök 01:33)

A Mintha kéne cselekménye mindössze egy órát ölel fel. Anna családja hosszú útra indul, hogy hazavigyék Évi mamát a közös karácsonyra. Miközben Anna szülei vitatkoznak és a... több»

A mentésügy története
#46

dokumentum

TV-ben (M5, csütörtök 01:33)

A mentőszolgálat magyar találmány, azzal együtt, hogy még a Monarchia részeként, a mai Ausztria területén alakult meg először a hivatalos „mentésüggyel foglalkozó szervezet”.... több»

Rendező: Lovas Hajnalka

Xi Jinping gondolatai klasszikus idézetekkel
#47

dokumentum

TV-ben (ATV Spirit, csütörtök 01:33)

A Xi Jinping gondolatai klasszikus idézetekkel idegen nyelvű verziói a magyar közönséget érdeklő témákra koncentrál, amilyen például a közös meggazdagodás, a környezetbarát... több»

A tökéletes rokonság
#48

thriller

TV-ben (Jocky TV, csütörtök 01:33)

Rövid ismeretség után a fiatal Audrey összeházasodik Xander-rel és a férfi elhunyt édesapjának házába költöznek. Ám a közös életük korántsem alakul felhőtlenül, miután egyre... több»

Takes One to Know One
#50

romantikus

Amikor egy drámaírónő elveszíti eljegyzési gyűrűjét, Olaszországon keresztül kell utaznia, hogy visszaszerezze azt egy férfi segítségével, akivel intenzív a kémia, és akivel... több»

Rendező: Nathalie Biancheri

Szereplők: Jamie Bell, Olivia Cooke

The Death Of Robin Hood
#51

dráma

A Robin Hood-történet sötétebb újragondolása, amelyben a címszereplő, a múltbéli bűneivel és gyilkosságaival küszködő magányos harcos súlyosan megsérül, és egy titokzatos... több»

Rendező: Michael Sarnoski

Szereplők: Hugh Jackman, Jodie Comer

Murder Company
#52

akció | háborús

A D-napi partraszállás kellős közepén amerikai katonák egy csoportja azt a parancsot kapja, hogy csempésszék az ellenséges vonalak mögé a francia ellenállás egy tagját, hogy... több»

Pula
#53

NA Pula  (2024)

Egy összetartó közösség alapjait megrendíti egy tragikus esemény – egy tizenéves lány meggyilkolása. Danilo Faraon főtörzsőrmester a megtorlás útjára lép, csalásba és... több»

The Magic Faraway Tree
#54

családi | kaland

Egy modern család vidékre költözik, ahol a gyerekek felfedeznek egy varázslatos fát, amelynek különc lakói vannak. Fantasztikus tájakra kerülnek, és kalandok során újraélesztik... több»

Rendező: Ben Gregor

Szereplők: Andrew Garfield, Claire Foy

Sacrifice
#55

akció | kaland

Egy magas színvonalú jótékonysági gálát radikálisok egy erőszakos csoportja támad meg, akik egy prófécia beteljesülése érdekében misztikus küldetésre vállalkoztak. több»

Valahol a fennsíkon
#56

dokumentum

TV-ben (ATV Spirit, csütörtök 01:33)

Masters of the Universe
#57

Adam gyermekként lezuhan a Földre, és elveszíti a mágikus kardot, amely összeköti őt Eterniával. Közel 20 évvel később visszaszerzi azt, és visszatér szülőbolygójára, hogy... több»

Rendező: Travis Knight

#58

dráma

Egy tapasztalt showgirlnek újra kell terveznie az életét, amikor harmincévnyi műsor után hirtelen bezárják a show-ját. több»

Normal
#59

akció

Egy ideiglenesen megbízott kisvárosi seriff egy helyi bankrablás után sötét rejtélyekre bukkan. több»

Rendező: Ben Wheatley

Szereplők: Bob Odenkirk

Power Ballad
#60

musical | vígjáték

A zeneileg tehetséges, de elkötelezettség-fóbiás Robbie Hart, a leendő rocksztár esküvői énekes lesz. A kedves felszolgálóval való románca azonban veszélybe kerül, amikor egykori... több»

Rendező: John Carney

Szereplők: Paul Rudd, Nick Jonas