Filmek

Új filmadatlapok

Saját filmes lista készítése
#21

akció | animáció | vígjáték

A Dougie Dolittle egy állatfóbiás tinédzser történetét meséli el, aki Pollyval, a család rég elveszett papagájával való véletlen találkozása után elképesztő képességet fedez... több»

#22

dráma

Egy haldokló férfi utolsó kalandja. több»

#23

71 El castillo  (2023)

dokumentum | dráma

HBO Max (2024.05.17.)

Justinát egykori munkaadója egy kolosszális kastéllyal jutalmazza az argentin pampa mélyén, amiért szobalányként egész életében odaadóan dolgozott. Az egyetlen feltétel, hogy soha... több»

#24

35 Hadí plyn  (2023)

dráma

HBO Max (2024.05.17.)

Joseph Conrad művének laza adaptációja Robert Kleint (Stanislav Majer) követi, aki rejtélyes körülmények között eltűnt bátyja felkutatására indul. Klein egy olyan útra indul, ahol... több»

#25

zenés

Zenés dokumentumfilm napjaink legnépszerűbb magyar előadójáról, Baukó Attiláról, ismertebb nevén Azahriah-ról. több»

Szereplők: Azahriah

#26

dráma

HBO Max (2024.05.12.)

Második egyórás HBO-s különkiadásában Nikki Glaser arról mesél, miért nem akar gyereket, az öregedés rideg valóságáról, szexuális fantáziáiról és a halálával kapcsolatos... több»

Rendező: Hamish Hamilton

Szereplők: Nikki Glaser

#27

68 Citromfa  (2023)

dráma | rövidfilm

HBO Max

Egy fiatal apa egy halloweeni karneválon ellopja a bűvész nyulát, hogy lenyűgözze tízéves fiát. A pitiáner lopás izgalma hamar feloldódik a valóságban, amikor a kisfiúnak az a... több»

#28

dráma | rövidfilm

HBO Max

Lera közel egy éve él Berlinben, mióta kitört a teljes körű invázió Ukrajnában. Lera nem érzi jól magát Berlinben, és a háború kitörése óta először hirtelen elhatározásra... több»

#29

dokumentum

Netflix (2024.05.17.)

A társadalmi rendet fenyegető veszélyek megfékezése érdekében az amerikai rendfenntartás több száz év alatt robbanásszerűen megnövekedett hatókörrel és léptékkel rendelkezett.... több»

Regénybe illő románc
#30

romantikus

TV-ben (Izaura TV, csütörtök 01:33)

Mintha kéne
#31

játékfilm

TV-ben (M2, csütörtök 01:33)

A Mintha kéne cselekménye mindössze egy órát ölel fel. Anna családja hosszú útra indul, hogy hazavigyék Évi mamát a közös karácsonyra. Miközben Anna szülei vitatkoznak és a... több»

A mentésügy története
#32

dokumentum

TV-ben (M5, csütörtök 01:33)

A mentőszolgálat magyar találmány, azzal együtt, hogy még a Monarchia részeként, a mai Ausztria területén alakult meg először a hivatalos „mentésüggyel foglalkozó szervezet”.... több»

Rendező: Lovas Hajnalka

Xi Jinping gondolatai klasszikus idézetekkel
#33

dokumentum

TV-ben (ATV Spirit, csütörtök 01:33)

A Xi Jinping gondolatai klasszikus idézetekkel idegen nyelvű verziói a magyar közönséget érdeklő témákra koncentrál, amilyen például a közös meggazdagodás, a környezetbarát... több»

A tökéletes rokonság
#34

thriller

TV-ben (Jocky TV, csütörtök 01:33)

Rövid ismeretség után a fiatal Audrey összeházasodik Xander-rel és a férfi elhunyt édesapjának házába költöznek. Ám a közös életük korántsem alakul felhőtlenül, miután egyre... több»

Takes One to Know One
#36

romantikus

Amikor egy drámaírónő elveszíti eljegyzési gyűrűjét, Olaszországon keresztül kell utaznia, hogy visszaszerezze azt egy férfi segítségével, akivel intenzív a kémia, és akivel... több»

Rendező: Nathalie Biancheri

Szereplők: Jamie Bell, Olivia Cooke

The Death Of Robin Hood
#37

dráma

A Robin Hood-történet sötétebb újragondolása, amelyben a címszereplő, a múltbéli bűneivel és gyilkosságaival küszködő magányos harcos súlyosan megsérül, és egy titokzatos... több»

Rendező: Michael Sarnoski

Szereplők: Hugh Jackman, Jodie Comer

Murder Company
#38

akció | háborús

A D-napi partraszállás kellős közepén amerikai katonák egy csoportja azt a parancsot kapja, hogy csempésszék az ellenséges vonalak mögé a francia ellenállás egy tagját, hogy... több»

Pula
#39

NA Pula  (2024)

Egy összetartó közösség alapjait megrendíti egy tragikus esemény – egy tizenéves lány meggyilkolása. Danilo Faraon főtörzsőrmester a megtorlás útjára lép, csalásba és... több»

The Magic Faraway Tree
#40

családi | kaland

Egy modern család vidékre költözik, ahol a gyerekek felfedeznek egy varázslatos fát, amelynek különc lakói vannak. Fantasztikus tájakra kerülnek, és kalandok során újraélesztik... több»

Rendező: Ben Gregor

Szereplők: Andrew Garfield, Claire Foy