2022-ben még a Marvelnek sem sikerült teljesen leuralnia a multiverzumot, erről pedig Dan Kwan és Daniel Scheinert filmje, a Minden. Mindenhol. Mindenkor gondoskodott.

A Minden. Mindenhol. Mindenkor cselekménye mondhatni teljesen átlagosan indul, hiszen egy látszólag egyszerű adminisztrációs folyamatról, az adó befizetéséről van szó. Csakhogy Evelyn, aki egy mosodát vezet férjével, egyre inkább elveszve érzi magát ebben a világban, ráadásul a családi életében sincs teljesen minden rendben. Az asszony rövidesen pedig azzal kénytelen szembesülni, hogy a párhuzamos univerzumok valóban léteznek, amelyeket most egy félelmetes erő veszélyeztet, amit csak ő lehet képes megállítani.

2022-ben a Minden. Mindenhol. Mindenkor gyakorlatilag tarolt a mozikban, hiszen a maga 143 millió dolláros bevételével az A24 legsikeresebb produkciójává lépett elő, mindemellett pedig számos rangos díjátadón is elismerést szerzett.

A film Michelle Yeoh számára egy újabb szakmai áttörést hozott, mellette pedig Jamie Lee Curtis, Jenny Slate, Harry Shum, Jr., James Hong, Audrey Wasilewski és Jonathan Ke Quan is áttörő alakítást nyújtanak a történetben.

Kwan és Scheinert rendezése a Rotten Tomatoes portálon 94 százalékos értékelést kapott a kritikusoktól, míg a nézők 86 százalékot adtak rá. 

Minden. Mindenhol. Mindenkor tehát már elérhető a Netflix műsorkínálatában, a film mafabos adatlapján található streamingszolgáltató ikonjára kattintva pedig közvetlenül elindítható a lejátszás, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

akció | fantasy | kaland | sci-fi | vígjáték

Borzalmas fenyegetés készül eltörölni az összes, létező univerzumot. Látszólag semmi remény arra, hogy bárki is megmeneküljön, de talán még nincs minden veszve. A létet... több»