Anthony Hopkins zseninek nevezte a Transformers 5 rendezőjétA kép forrása: HBO

Az ikonikus színész nem győzte méltatni Michael Bay-t.

Generációjának egyik legjobb színésze, Anthony Hopkins nagyon erős véleményt formált meg új filmje, a Transformers: Az utolsó lovag rendezőjéről. Hopkins korábban a Yahoo Movies-nak adott interjújában arról beszélt, miért szeretett volna csatlakozni a Transformers franchise-hoz, és több mint elismerő hangon szólt Bayről.

"Azt gondoltam: 'Ez a fickó egy zseni, valóban az. Ugyanaz a tehetség, mint Oliver StoneSteven Spielberg és Martin Scorsese. Lenyűgöző" - mondta.

Bár nem kizárt, hogy Hopkins a franchise több filmjében is fel fog tűnni, az még korántsem biztos, hogy lesz alkalma együtt dolgozni a rendezővel. Bay ugyanis a közelmúltban a weboldalán épp arról írt, hogy számára Az utolsó lovaggal véget ér a Transformers-éra.

"Minden Transformers film után azt mondtam, ez lesz az utolsó. Imádok dolgozni rajtuk. A legutóbbi pedig különösen jó móka volt. De az idő talán tényleg elérkezett" - írta.

A Transformers: Az utolsó lovag 2017-ben debütált a mozikban. A film jelenleg is nézhető a Netflix kínálatában.

akció | kaland | sci-fi

SkyShowtime (2023.02.14.)

AZ UTOLSÓ LOVAG szétzúzza a Transformers sorozat alapmítoszát, és átírja azt, hogy mit is jelent hősnek lenni. A emberek és az alakváltók háborúban állnak, és Optimusz... több»