Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  

VOD

Streaming Premierek

2023. 06. 02.

85 Creed: Apollo fia  (2015)

(30) (16)

dráma | sportfilm

HBO Max

Creed: Apollo fia filmtartalom: Adonis Johnson (Michael B. Jordan) sosem ismerte legendás apját, a nehézsúlyú világbajnok Apollo Creed-et, aki még azelőtt elhunyt, hogy ő megszületett... több»

A rendező itt végre megcsinálta azt, amit kollégájának a Mélyütésben is meg kellett volna. Így kell Rocky filmet készíteni. Taps, taps!
2023. 06. 02.

84 Creed II.  (2018)

(14) (10)

dráma | sportfilm

HBO Max | TV-ben (HBO, csütörtök 01:33)

Adonis Creed élete az egyensúly kereséséről szól magánélete és sportolói pályája között. A bokszoló élete meccsére készül, és egy olyan ellenféllel kell szembenéznie, aki... több»

Kíváncsiságból elolvastam jó pár véleményt, kritikát, mégis ki mit gondol a 2. részről. Az emberek értékelése eléggé megoszlik. Először is azt emelném ki, hogy én nem igazán szeretem a sport drámákat, de ez a film az elejétől a végéig megfogott, sőt szabályszerűen... több»
2023. 06. 02.

dráma | fantasy | krimi

Netflix

2025-ben egy új technológiának köszönhetően a rendőrök elmerülhetnek a virtuális valóságban rekonstruált bűnügyi helyszíneken, hogy segítsék a nyomozásukat. Amikor Ludovic... több»

Egy nagyon jó kis mini sorozat ,ami a sci-fi helyett az érzelmekre, morális kérdésekre rakja inkább a hangsúlyt (pedig hát az időanomália benne a mozgatórugó) . És milyen jól teszi,ha mindez a sorozat inkább elmozdul a fantasztikum irányába,szerintem nem lett volna ilyen... több»
2023. 06. 02.

dráma | kaland | vígjáték

Netflix

A második évad végén láthattuk, amint Valeria aláírja a válási papírokat és búcsút mond házasságának. Vajon hogy alakul az új élete, amit barátai minden ponton támogatnak? több»

2023. 06. 02.

vígjáték

HBO Max

Egy újabb évad Johnnal, aki újabb elmélyülésre, gondolkodásra és helyenként néhány poénra invitálja a nézőket. több»

2023. 06. 02.

romantikus | vígjáték | zenés

Netflix

Amikor az idealista Paula önkéntes orvosként folytatja munkáját az Amazonas vidékén, Teto meggyőzi partnereit, hogy hozzanak létre paradicsomszövetkezetet a régió egyik falujában. De... több»

2023. 06. 02.

72 A lényeg  (2023)

(1)

dráma | életrajzi | krimi

Netflix

Egy újságíró megdöbbentő gyilkossága a rendőrség, a média és a mumbai alvilág összefonódásába sodorja a vezető bűnügyi riportert, aki az igazságért küzd. több»

Érdekes, jól összerakott sorozat, remek alakításokkal. Végig lefoglalt és szinte rekordsebességgel néztem végig a részeket. Csak ajánlani tudom.
2023. 06. 02.

romantikus | vígjáték

Netflix

Egy felejthetetlen találkozás után egy reménytelenül romantikus nő egy applikációhoz fordul, hogy megkeresse a férfit, akivel éppen csak találkozott; de vajon tényleg ő az, akit keres? több»

2023. 06. 02.

53 Deadloch  (2023)

(1)

vígjáték

Amazon Prime Video

Egy feminista noir vígjáték, amely bukolikus környezetben játszódik, ahol egyre több a holttest. több»

Egyáltalán nem találtam viccesnek, inkább csak idegesített, mennyire idióták a szereplők. Részemről ez egy bukta volt, az első epizódon nem is jutottam túl.
2023. 06. 02.

45 Medellin  (2023)

(1)

vígjáték

Amazon Prime Video

Hogy megmentse kisöccsét a Medellín-kartell veszélyes narkósainak kezéből, Reda egy olyan tervet sző, amely éppoly egyszerű, mint amilyen őrült: összeállít egy csapatot, és... több»

Elég rossznak találtam, a nyelvezet nyers és bunkó, amit egyáltalán nem találtam viccesnek, a karakterek pedig egyáltalán nem realisztikusak, nincs bennük semmi, amitől egy pillanatig is szimpatikusnak éreztem volna őket.
2023. 06. 02.

romantikus | vígjáték

Amazon Prime Video

Lily a Santiagóval folytatott pörgős románca után úgy dönt, hogy minden energiáját a sminküzletére összpontosítja. De amikor Santiago és Nick kinyilvánítják érzéseiket iránta,... több»

2023. 06. 02.

dokumentum

Amazon Prime Video

Doku-sorozat, amely a valóságshow megacsaládjának, a Duggaroknak a felszín alatt rejlő titkait tárja fel. több»

Remek, részletes dokumentumfilm, informatív és igyekszik objektíven bemutatni az eseményeket. Engem a téma érdekelt alapból és egy jó minőségű produkciót kaptam.
2023. 06. 02.

77 Siker  (2019)

(1)

dráma | krimi

SkyShowtime

Négy idegen összefonódó sorsát követhetjük nyomon, amint egy erőszakos esemény összehozza őket. több»

Nem rossz. Azt kaptam, mint a trailerben. Az Aranyélet közelébe azért nem ér fel, sőt. De a legalját azért hozza. Olyan Aranyélet fílingje van. Nézhető kategória, még ha kicsit odatették volna magukat... Mondanivalója azért van.
2023. 06. 02.

50 A fény birodalma  (2022)

(2) (3)

dráma | romantikus

Disney+ | Telekom TVGO

Hilary (Olivia Colman) recepciósként dolgozik: minden reggel kinyitja a mozit és felügyeli a frissítőkkel teli standot. Menedzsere (Colin Firth) időről időre behívja az irodájába, hogy... több»

Számomra annyira nehezen nézhető film volt, hogy valójában nagyon nehéz is megragadnom a lényegét. Nem igazán szeretem a puszta szerelméről szóló filmeket. Szerintem az idei felhozatalból egyébként is a Babilon volt a legszórakoztatóbb, A fény birodalma viszont elvileg egy sokkal... több»
2023. 06. 02.

dráma | életrajzi | krimi | politikai

Netflix

Egy újságírónő élete a feje tetejére áll, éppen amiatt a rendszer miatt, amely azzá tette őt, aki. Harcolni fog, vagy megadja magát? több»

2023. 06. 02.

dráma | vígjáték

Telekom TVGO | HBO Max | TV-ben (HBO, csütörtök 01:33)

Magic Mike végleg maga mögött hagyta a showbizniszt, nem hajlandó többet táncolni, a nagy tervei viszont megvalósítatlanok maradtak, így abból próbál megélni, hogy partikon... több»

Nem tudom...nem állítom, hogy nem szórakoztam jól, de az egyes szituációk a filmben annyira sablonosak voltak, hogy inkább mondanám egy klisés filmalkotásnak, semmint egy maradandónak. Szerintem erre már egyáltalán nem volt szükség.
2023. 06. 02.

84 Szép csendben  (2019)

(10) (5)

dráma

Filmio | Telekom TVGO | HBO Max

 A 18 éves Dávid az Imromptu nevű zenei formáció énekese. A banda épp egy nívós versenyen szeretné megmérettetni magát, amikor a srác gyanítani kezdi, hogy a korosodó karmester... több»

Nagyon vártam ezt a filmet, és amennyire fontos és komoly témáról van szó, annyira ment át fontoskodó, művészi szenvelgésbe a film, így szerintem nem is igazán lehet komolyan venni, mert ez tipikusan az a film, ami csupán önmagáért van.
2023. 06. 02.

vígjáték

HBO Max | TV-ben (HBO, csütörtök 01:33)

Egy nő nyaralást nyer egy cég Firenzén kívüli, gyönyörű "intézetébe", és egyúttal lehetőséget kap, hogy találkozzon az étteremlánc gazdag és karizmatikus tulajdonosával.

Néha szoktam szemezgetni a hazai streaming piacról is egyes csatornákon keresztül. Így ez a film is feltűnt az egyik ilyen streaming oldalon, ami miatt felfigyeltem rá, az, hogy rom-komnak megfelelő filmnek véltem, amilyen műfajt szoktam szeretni, mert kikapcsol és ellazítanak, hát... több»
2023. 06. 02.

70 Egy nap  (2018)

(7) (6)

dráma

Netflix | Filmio | HBO Max

Anna negyven év körüli családanya, akinek minden perce, ideje, mozdulata és a pénze is be van osztva. Próbál egyensúlyozni a család, a munka és a magánélet között úgy, hogy a... több»

Hihetetlenül jó hangulata van a filmnek, abszolút kellemes meglepetés volt, még ha kissé nyomasztó is az egész. Szerintem ezt kifejezetten látni kell mindenkinek.
2023. 06. 04.

dráma | vígjáték

Netflix

Egy testvérpár kapcsolata megmutatja Amerika és Mexikó valódi kapcsolatát egymással.

2023. 06. 04.

70 Beugró a Paradicsomba  (2022)

(17) (3)

romantikus | vígjáték

SkyShowtime | Telekom TVGO

A film története Wren Butlert, a Chicagói Egyetem friss diplomását követi nyomon, aki elkíséri legjobb barátnőjét, Lilyt vakációzni Balira. Nem sokkal megérkezésük után Lily... több»

Julia Roberts és George Clooney az Ocean's-filmek után újra összeállt, hogy ezúttal az előbbi karrierjét meghatározó , '90-es évekbeli romkomok kvintesszenciáját készítsék el együtt - biztos ami biztos alapon a Mamma Mia - Sose hagyjuk abba rendezőjével kiegészülve. A Beugró... több»
2023. 06. 05.

47 Az idol  (2023)

(2) (2)

dráma | erotikus

HBO Max | TV-ben (HBO, csütörtök 01:33)

Egy guru és egy modern kori szekta vezetője bonyolult kapcsolatba kerül egy feltörekvő popbálványával. több»

Kicsit lassan indult ez az első rész, de látok benne potenciált, nem hiszem, hogy nagyon rossz lesz. Biztosan adok neki még esélyt, ahogy jönnek ki a következő részek.
2023. 06. 05.

dráma | krimi | thriller

Netflix

A film egy fiatal nőkből álló csoport történetét meséli el, akik betöréseket követnek el, hogy szembeszálljanak a nőkkel szemben támasztott elvárásokkal. több»

Nem igazán tudtam eldönteni, hogy jó vagy rossz sorozatot nézek. Voltak jó poénok, a téma érdekes, a csajok nem mindig, de általában megállják a helyüket, viszont helyenként az egész nagyon idegesítő, a poénok erőltetettek és túlzottan is egyértelműen az ember arcába akarja... több»
2023. 06. 05.

80 Lavina  (2014)

(13) (6)

dráma | vígjáték

HBO Max

Egy négy főt számláló svéd család úgy dönt, hogy a francia Alpokba utazik. Minden jól alakul egészen addig, amíg egy hatalmas lavina maga alá nem temeti a síparadicsom nagy részét.... több»

Nincs könnyű helyzetben a XXI. század férfija. A lelkünkben ott van, hogy a férfinak meg kell mentenie a gyengéket, ez a zsigeri kívánság. De agresszív azért ne legyen a fiú, amíg felnő, mert az ugye nem elfogadott. Mégis, mire felnő, pontosan tudnia kéne, hogy az erejét mikor... több»
2023. 06. 05.

67 Akaratlanul  (2008)

dráma

HBO Max

A film több történetet mesél el, melyek mind egy kaptafára készültek. A főhős környezete nyomására valami hibát követ el. A történetek különböző helyzetekben mutatják ezt meg. több»

2023. 06. 05.

dráma

HBO Max | TV-ben (Cinemax 2, csütörtök 01:33)

Egy 12-14 éves, színesbőrű fiatalakokból álló banda két éven keresztül 40 alkalommal rabolt ki hasonló korú gyerekeket Göteborgban, Svédországban. A helyszín a pláza, ahol a... több»

2023. 06. 05.

71 Kavalkád  (2004)

dráma

HBO Max

Egy 12 éves kisfiú punk bandát alapít. Idővel felnőtt férfivá érik, de lelkileg nem elég felnőtt, mivel eufórikus önpusztításba kezd. Fegyverekkel játszik, könnyűvérű nőkkel... több»

2023. 06. 06.

dokumentum | történelmi

Netflix

Az 1947/1948-as nürnbergi Einsatzgruppen-per a történelem legnagyobb gyilkossági perének számít a biztonsági rendőrség és az SD (az SS biztonsági szolgálata) négy halálosztagának... több»

2023. 06. 07.

dokumentum | életrajzi | történelmi | zenés

Netflix (2023.06.07.)

David Bowie kreatív zenei útját feltáró filmes odüsszeia. több»

2023. 06. 07.

68 Arnold  (2023)

(1)

dokumentum | életrajzi

Netflix (2023.06.07.)

Ismerd meg Arnold Schwarzenegger életét, a súlyemeléssel töltött napjaitól kezdve a hollywoodi sikerein át a kaliforniai kormányzóságáig, valamint nyerj betekintést a magánéletének... több»

Rendező: Lesley Chilcott
Szereplők: Arnold Schwarzenegger
Kicsit úgy érzem, hogy a dokumentumban azt kaptuk, amiről Arnold úgy döntött, hogy bemutatható. Kevésnek találtam és nem eléggé ásott a dolgok mélyére. Persze ennek ellenére informatív és minőségi, szóval mindenképppen megnézhető.