Mozi

Jelenleg a mozikban

akció | kaland

Mozikban | SkyShowtime | Disney+

Indiana Jones egy nem mindennapi régész, igazi kalandor, aki semmilyen veszélytől nem riad vissza. Egy perui dzsungelben épp egy csapdákkal teli épületben igyekszik megszerezni egy... több»

Harrison Ford egyik legjobb filmje a Star Wars-filmek mellett.Első látásra teljesen belemélyültem,a ,,retró-kalandfilmek" hőskorába.Az akciójelenetek például páratlanul látványosak voltak,nem a kornak legmegszokottabb,dehát ettől lett olyan jó,amilyen lett.Mai szemmel is az adott... több»
  Ma összesen 3 moziban megtekinthető. Tudj meg többet »

69 Vörös szobák  (2023)

(2) (5)

krimi | misztikus | thriller

Mozikban | Telekom TVGO (2024.04.25.)

Végre elérkezett a nap, amelyet Kelly-Anne már nagyon várt. A három fiatal lány szörnyű gyilkosságával vádolt Ludovic Chevalier tárgyalása a küszöbön állt. A közvélemény... több»

Fuh, szerintem már nagyon kellett egy ilyen moziélmény az idén. Mindenkinek ajánlom, aki nem csak üres fejjel szeret végig nézni egy filmet.
  Ma összesen 6 moziban megtekinthető. Tudj meg többet »

79 Elszáradt füvekről  (2023)

(2) (6)

dráma

Mozikban

Nuri Bilge Ceylan a kortárs európai filmművészet egyik kiemelkedő alakja, török filmes munkássága pedig a rangos cannes-i nemzetközi filmfesztiválon is folyamatosan megállja a helyét.... több»

Bár azt gondoltam, hogy valami nagyon nehezen emészthető történet lesz majd, de végül kellemesen csalódtam. Szerintem nagyon szép film.
  Ma összesen 5 moziban megtekinthető. Tudj meg többet »

57 Polgárháború  (2024)

(4) (5)

akció | dráma

Mozikban

Az Amerikai Egyesült Államok egysége szinte teljesen megtört. Az ország mélyen megosztott, polgárháború tört ki. A demokrácia és az alkotmány mintha már régen álmok lennének,... több»

Nem gondoltam volna, hogy valaki egyszer megvalósítja ezt a disztópikus sztorit ebben a formában. Az egyszerű, tűpontos cím magába foglalja a cselekményt, amely már a film legelején javában zajlik, azt nem tudjuk, mikor kezdődött és pontosan, mi volt a casus belli, ami kiderül, hogy... több»
  Jelenleg a Kultikban és további 34 moziban megtekinthető. Tudj meg többet »

68 Bolero  (2024)

(2) (4)

dráma | életrajzi | zenés

Mozikban

1928-ban, Párizsában járunk, amikor Ida Rubinstein táncosnő megbízta Maurice Ravelt, hogy írja meg következő balettjének zenéjét. A zeneszerző megkövülten és ihlet nélkül élte... több»

Szerintem ez egy elképesztően érzéki film, nagyon megható is tud lenni, nagyon mély nyomot hagyott bennem.
  Ma összesen 13 moziban megtekinthető. Tudj meg többet »

dokumentum

Mozikban

Fedezze fel a vibráló életet Indonézia eldugott szigeteinek esőerdeiben! Kameránk magával ragadó képet nyújt a Mentawai-szigetek őslakosainak életéről, bemutatva annak mélységes... több»

Rendező: Joo Peter
Megható és egyben felemelő mindaz, amit bemutat a film. Nagyon tanulságos és bizony vannak dolgok, amelyekre valóban érdemes odafigyelnünk.
  Ma összesen 5 moziban megtekinthető. Tudj meg többet »

horror | thriller

Mozikban

A százholdas pagony mélyén pusztító düh szabadul el, amikor Micimackó és barátai veszélyben találják otthonukat és életüket, miután Róbert Gida felfedte létezésüket. A csapat... több»

Szerintem már az első rész is furcsa volt, hát még ebben mennyi bizarr dolog történik. Valahol ez már túl van a trash műfaján, nem is akar az lenni a film. Valahogy még mindig sikerült valami nem konvencionális dolgot összehozni. Csak erős idegzetűeknek ajánlott.
  Jelenleg a Kultikban és további 24 moziban megtekinthető. Tudj meg többet »

61 Szunnyadó vérebek  (2024)

(3) (3)

krimi | misztikus | thriller

Mozikban

Egy volt gyilkossági nyomozó, miután alávetette magát az Alzheimer-kór legmodernebb kezelési protokolljának, újra megvizsgál egy évtizedes ügyet, amely egy főiskolai professzor... több»

Nem lenne rossz összeségében a Sunnyadó vérebek, de úgy érzem, hogy egy tucatfilm lett, amelyet majd vasárnap, késő este adnak le a tévében, ez meg így nekem egyszerűen csak pénzégetés. Sajnálom az egés csapatot, akik szemmel láthatóan sokat beletettek, hogy egy épkézleb... több»
  Jelenleg a Kultikban és további 29 moziban megtekinthető. Tudj meg többet »

74 Bonus Trip  (2024)

(2)

akció | vígjáték

Mozikban

Vajon egy fiatal ügynök, aki az FBI-nál jelentős pozíciót szeretne betölteni, sikerrel járhat, ha egy rap színtérről származó befolyásos kollégával alkot egy párt? Marshall és... több»

Nos, nem az alakítások az erőssége ennek a filmnek, de ettől függetlenül nagyon tartalmas kikapcsolódást tud nyújtani. Beválllalható összességében.
  Ma összesen 24 moziban megtekinthető. Tudj meg többet »

animáció | fantasy | kaland | vígjáték

Mozikban

Kihez fordulsz nagy bajban? Kitől kérsz segítséget, amikor kísérteties lények vesznek üldözőbe? Az egyértelmű válasz: a Szellemirtókat! A legendás csapat azonban már nem az... több»

Nem fogok kertelni, szerintem ezt a filmet már nem kellett volna megcsinálni. Bár eredeti a szereplőgárda, sajnos már semmi sincs meg benne abból, amitől annyira jók voltak az első filmek. Kár érte.
  Jelenleg a Kultikban és további 36 moziban megtekinthető. Tudj meg többet »

családi | kaland | misztikus

Mozikban

Thabót, a tizenegy éves fiút, nagybátyja neveli egy vadrezervátumban Eswatiniban. Míg nagybátyja vadőrként dolgozik, Thabo inkább nyomozó szeretne lenni, mint vadőr, mint amilyeneket a... több»

Az egésznek van egy nagyon jó kis hangulata, még ha nem is szippantja be teljesen az embert, nem is érzi azt, hogy újra meg akarja nézni, de ettől még jó volt megnézni.
  Jelenleg a Kultikban és további 26 moziban megtekinthető. Tudj meg többet »

80 Back to Black  (2024)

(4) (2)

dráma | életrajzi | zenés

Mozikban

A Back to Black páratlan bepillantást nyújt Amy Winehouse gyors felemelkedésébe a hírességek közé, és az ezt követő, szintén Back to Black című, korszakalkotó albumának... több»

Amy Winehouse élete egy jelenség volt. A film ezt a jelenséget ragadja meg, mint egy mikrofont, és harsogja bele a legfontosabb pillanatokat. Olyan érzelmekkel teli és lángolóan szenvedélyes képsorokat kapunk, ami méltó megemlékezés egy többszörös problémákkal terhelt élethez.... több»
  Jelenleg a Kultikban és további 44 moziban megtekinthető. Tudj meg többet »

75 Származás  (2023)

(3)

dráma | történelmi

Mozikban

Napjainkban amerikaiak millióinak életét nem hivatalosan az emberi megosztottság több generációra visszanyúló hierarchiája határozza meg. Ezen továbblépve az emberi megosztottság... több»

  Ma összesen 2 moziban megtekinthető. Tudj meg többet »

61 Verseny a győzelemért  (2024)

(2) (3)

dráma | életrajzi | sportfilm | thriller

Mozikban

Akciódús sportdráma, amelyet igaz események ihlettek. Egy igazi Dávid és Góliát-történetben, amely az Audi és a Lancia, vagyis a Németország és Olaszország közötti intenzív... több»

Senki ne tévesszen meg, közel sem annyira izgalmas film ez, mint amit próbál elhitetni magáról. Az ilyen sportrdámákból számos jobb is született már. Ezt valahogy egyszerűen feleslegesnek éreztem.
  Jelenleg a Kultikban és további 19 moziban megtekinthető. Tudj meg többet »

történelmi

Mozikban

A trianoni békeszerződés bonyolult és megalázó aspektusait sokunk számára ma is homály fedi. Szembe kell néznünk a valósággal, hogy az évtizedeken át tartó szándékos elhallgatás... több»

Bár én mindig azt gondolom, hogy az ilyen történelmi ihletettségű filmeket mindig érdemes fenntartásokkal fogadni, szerintem ezúttal teljesen rendben volt e tekintetben. Bár a narratíva egy kissé nyögvenyelős, belátom, hogy ilyen komoly történelmi témát nem könnyű... több»
  Ma összesen 3 moziban megtekinthető. Tudj meg többet »

82 A kiméra  (2023)

(3)

dráma | fantasy | kaland | vígjáték

Mozikban

Mindenki a saját kiméráját hajszolja, anélkül, hogy valaha is képes lenne megragadni azt. Egyeseknek a könnyű pénzről való álom, másoknak egy elmúlt szerelem keresése. A fiatal... több»

Én egyszerűen valahogy nem éreztem azt, hogy ez a film nekem készült volna, még ha a történet egyébként nagyon is le tudott kötni. Valahogy talán túlságosan is elidegenítve éreztem magam a töténettől.
  Ma összesen 2 moziban megtekinthető. Tudj meg többet »

68 Hogyan szexeljünk  (2023)

(2) (8)

dráma

Mozikban

Klubok, társasági összejövetelek, alkohol és persze a pasik folyamatos áradata. Tara, Skye és Em, három elválaszthatatlan barátnő, a középiskolát követő nyáron teljesen belemerül... több»

Mi tagadás tetszett az egész alaptörténete, de valahogy nem ragadott magával. A karakterek érdekesek és a hangulata is jó.
  Ma összesen 3 moziban megtekinthető. Tudj meg többet »

38 Az első ómen  (2024)

(6) (5)

horror

Mozikban

Egy fiatal amerikai nőt Rómába küldenek, hogy az egyház szolgálatában folytassa a munkáját. Rövidesen azonban szembetalálja magát a sötétséggel, amely arra készteti, hogy... több»

Ez a film bűnrossz. Horrornak nehezen nevezném, jelenetei majdnem olyan gyengék, hogy viccbe nyúlnak át. A történt iszonyat lassan indul el, és még a lezárást sem sikerült valóban ijesztőre csinálni, pedig a véres horroraspektus adott volt. A film mintha nem mert volna igazán... több»
  Jelenleg a Kultikban és további 25 moziban megtekinthető. Tudj meg többet »

80 Kék Pelikan  (2024)

(2) (1)

animáció | dokumentum

Mozikban

Nem sokkal a vasfüggöny leomlása után Magyarország polgárai számára számos új lehetőség nyílik. Már igényelhetők a világútlevelek, megnyíltak a határok, lehetőség nyílik a... több»

Bevallom, kicsit szkeptikus voltam a Kék Pelikánnal kapcsolatban, de már az első néhány perc beszippantott. Szerintem nagy szükség volt már egy ilyen animációs filmre, és még talán egy kicsit hosszabb játékidőt is kaphatott volna.
  Ma összesen 11 moziban megtekinthető. Tudj meg többet »

84 A Majomember  (2024)

(6) (3)

akció | thriller

Mozikban

Dev Patel, aki az Oroszlán és a Gettómilliomos című filmekben nyújtott Oscar-jelölt szerepeiről ismert, egy lebilincselő akcióthrillerrel vág bele a rendezésbe. Patel a rendezés... több»

Ez a film tipikus esete – szerintem(!) – a „lehetett volna jó is” kategóriába eső alkotásoknak. A 80-as-90-es évek #bosszúpornóit szépen megidéző, végtelenül egyszerű történet, hihető, kedvelhető, névtelen főhőssel, aki a saját traumáin és csak róla szóló... több»
  Ma összesen 14 moziban megtekinthető. Tudj meg többet »

dráma

Mozikban

A helyi polgármester életét veszti egy Párizs külvárosában történő épületbontás során. Utódja, egy politikai okokból kiválasztott, fiatalos és céltudatos orvos veszi át az... több»

Fuh, ezt még úgy érzem, nagyon sokág kell emésztgetnem. Szerintem nagyon erőteljes a mondanivalója, amivel tudni kell szembenézni.
  Ma összesen 1 moziban megtekinthető. Tudj meg többet »

animáció | kaland | vígjáték

Mozikban

 Ebben a történetben Katak, a fiatal beluga életét követhetjük nyomon, aki a felnőtté válás küszöbén áll. Míg Katak abban a korban van, amikor társai már kifehéredtek, ő még... több»

Szerintem tökre nézhető mese, amire az egész család nyugodtan beülhet, egy közös mozizáshoz ugyanis épp ideális.
  Ma összesen 21 moziban megtekinthető. Tudj meg többet »

59 Ki hitte volna?  (2024)

(2) (3)

vígjáték

Mozikban

A Bouvier-Sauvage-ok, egy előkelő arisztokrata család, keresztezik a jóval szerényebb Martin család útját, amikor gyermekeik bejelentik, hogy össze szeretnének házasodni. Az esemény... több»

Nagyon tetszett az alaptörténete, és hogy milyen irányba is akarják kifuttatni a történetet, de nekem ez a fajta humor nem igazán jött be.
  Ma összesen 20 moziban megtekinthető. Tudj meg többet »

akció | kaland | sci-fi

Mozikban

A végső, mindent átfogó harc nem ért véget Kong és Godzilla monumentális összecsapásával. Most az emberiség kénytelen beismerni sebezhetőségét, felismerve, hogy nem ő a legfőbb... több»

A King Kong-filmeket szeretem: tetszett az 1976-os feldolgozás (Jessica Lang és Jeff Bridges főszereplésével), aztán a 2005-ös látvány verzió is (Naomi Watts és Adrien Brody játékával), illetve a 2017-es Koponya-sziget is (Brie Larson tündöklésével). Éppen ezért vállaltam be,... több»
  Jelenleg a Kultikban és további 24 moziban megtekinthető. Tudj meg többet »

animáció

Mozikban

Az előző Bogyó és Babóca-filmekhez hasonlóan itt is 13 novellát gyűjtöttünk össze Bartos Erika tollából. Ezekben a történetekben kiemelkedő szerepet kapnak az empátia, a... több»

Rendező: Kinga Fazakas
  Jelenleg a Kultikban és további 25 moziban megtekinthető. Tudj meg többet »

87 Kung Fu Panda 4  (2024)

(5) (5)

akció | animáció | kaland

Mozikban

Közel egy évtized után a DreamWorks Animation izgalmas sorozatának új felvonásában a legfurább kungfu mester visszatér. Miután a bátor Sárkányharcosként túlélt három veszélyes... több»

Fuh, hát én el sem tudom modani, hogy mennyire vártam ezt a folytatás, minthogy az előző részeket is egyszerűen imádtam. Szerintem mindenképp érdemes beülni rá. Imádnivaló egyszerűen!
  Jelenleg a Kultikban és további 36 moziban megtekinthető. Tudj meg többet »

78 Vaskarom  (2023)

(5) (3)

dráma | életrajzi | sportfilm

Mozikban

A Holt McCallany által alakított texasi Fritz Von Erich több világbajnoki címet szerzett, és forradalmat indított el az amerikai birkózásban. Túl azon, hogy magabiztosan irányította a... több»

A Vaskarom Sean Durkin harmadik egész estés filmje. Az A24 produkció, a felszínen a pankrációból karriert építő Von Erich család valós pillanatait mutatja be, ám a történet ennél sokkal többről szól. Egy munkaközpontú, elnyomó hierarchiába nyerhetünk bepillantást, amely a... több»
  Ma összesen 4 moziban megtekinthető. Tudj meg többet »

dráma | életrajzi | romantikus

Mozikban

Pierre Bonnard, a századforduló kiemelkedő francia festője és a posztimpresszionizmus egyik kulcsfigurája jelentős inspirációt talált Paul Gauguin műveiben. Ez a film Bonnard életét... több»

Ez az egész történet szerintem nagyon lebilincselő. Engem teljesen magába szippantott és különösen tetszett, hogy mellőztek mindenfajta melodrámát a történetből.
  Ma összesen 1 moziban megtekinthető. Tudj meg többet »

75 Artúr, a király  (2024)

(2) (3)

kaland

Mozikban

Tíz nap és 435 mérföld alatt megbonthatatlan kötelék alakul ki Michael Light (Mark Wahlberg) profi kalandversenyző és egy Arthur nevű utcai kutyus között, aki hű társnak bizonyul az... több»

Szerintem ez egy mélységesen szívhez szóló történet, amit mindenkinek látnia kellene legalább egyszer. Az egész annyira tanulságos és megható.
  Jelenleg a Kultikban és további 16 moziban megtekinthető. Tudj meg többet »

50 Szeplőtlen  (2024)

(7) (2)

horror

Mozikban

Cecilia (Sydney Sweeney) életét teljes egészében a hitének szentelte. Úgy érzi, arra hivatott, hogy apácaként egy zárdában szolgálja Istent. Így hát maga mögött hagyja otthonát az... több»

Nagyon szomorú vagyok, a trailer alapján egy jó kis pszichológiai horrorra számítottam, a Saint Maud mintájára, ahol főszereplőnk terhessége sötét titkot rejt, de a film sikeresen a legunalmasabb, legsemmilyenebb sztorit választotta, és a lezárásnál csak arra tudtam gondolni,... több»
  Ma összesen 12 moziban megtekinthető. Tudj meg többet »