Gengsztervilág

Gengsztervilág

MobLand

Sorozat áttekintés

A sorozat bemutatja a gengszterek két generációját, az üzleteiket, az általuk szőtt kapcsolatokat és az embert, akit azért hívnak, hogy megoldja a problémáikat.

(Hupka Adrián)

Forgatókönyvíró: Ronan Bennett
Ország: Amerikai Egyesült Államok, Egyesült Királyság
Premier: 2025.03.30. | SkyShowtime (2025.06.09.)

Tom Hardy
Tom Hardy

2025.07.12 Kittikee

Guy Ritchie most se hazudtolta meg önmagát. Iszonyat jól áll neki ez a fajta stílusirányzat. Mindig izgalmas, fordulatos, szaftos, nagypofájú, akciódús történetek. Az angol színészek krémje mindig fellelhető, sok visszatérő is, és pont ezért is imádni való. Első évad (10 rész) pipa. Várom a 2. évadot.

2025.06.13 King Leonidas

Ebben a sorozatban aztán tényleg minden gengszterfilmes klisét felvonultatnak. Mintha az írók egy checklist alapján dolgoztak volna. Tényleg ennyire nem lehet már újat mutatni ebben a zsánerben? Brosnan és Mirren legalább hozták a kötelezőt...

2025.06.25 rkallai318

Ezerszer látott alapsztori jó színészekkel. Felejthető. (Könyörgök, mikor unják már meg ezt, hogy ennyi a dráma, hogy az asszony sír a "luxus" életben, miért nincs a "gengszter" ura sose otthon, és elhanyagolja a családot?)

2025.04.17 SunnyM

A családi dráma + gengsztersztori kombináció nálam mindg jó húzásnak tűnik, persze lehet, hogy én vagyok túlságosan elvakult Hardy rajongó. :) Az eddigiek alapján rendben lesz ez, mondjuk a párbeszédek azért lehetnének erősebbek, de annyi baj legyen, Guy Ritchie-t nem a mély karakterdrámák miatt bírjuk.

Az 1. és 2. részben a The Prodigy két klasszikusa, a Firestarter és a Breathe is felcsendül.Szerző: Gergo Horvath

A díszletekért felelős Helix 3D csődje miatt több munkatárs fizetés nélkül maradt volna; Tom Hardy felajánlotta, hogy saját zsebből pótolja, ám végül a produkciós cégek rendezték a tartozást.Szerző: Gergo Horvath