Végre előzetest kapott Dwayne Johnson és Chris Evans karácsonyi akció-vígjátéka, a Red One

Végre kijött a Red One előzetese! Korai Mikulás lesz idén és ráadásul J.K. Simmons bújik kedvenc szentünk bőrébe! Ami pedig még jobb, hogy nincs egyedül a badasskodásban, mert Chris Evans és Dwayne Johnson is felöltik a decemberi színeket!

A filmet Jake Kasdan, a Jumanji: Vár a dzsungel reboot rendezője jegyzi. A forgatókönyvet Chris Morgan írta Hiram Garcia története alapján. 

A hivatalos szinopszis szerint:

"A Mikulást (Simmons) - innen jön a cím: Red One - elrabolják, így az Északi-sark biztonsági főnökének (Johnson) össze kell fognia a világ leghírhedtebb fejvadászával (Evans) egy világkörüli, akciódús küldetésen, hogy megmentsék a karácsonyt."

Mit láthattunk eddig?

A trailerben Johnson egy játékboltból származó közönséges Hot Wheels autót vesz, és némi űrbéli karácsonyi technológia segítségével egy teljes értékű Chevy Corvette-té alakítja át. "Nincs Wonder Woman akciófigurád, ugye?" kérdezi Evans a pénztárostól, miközben elhagyja a boltot. "Nem így működik, ugyan már!" - reagál erre Johnson.

Johnson hétfő reggel leplezte le a Red One plakátját, amely hasonlít Simmons Mikulás körözési plakátjára. "Minden ponton riasztás mindenkinek szerte a világon - keressétek ezt az embert. Utoljára az Északi-sarkon látták. Ha bármilyen információval rendelkezik, kérjük, hívja az E.L.F. Északi-sarki Parancsnoki Központot a hivatalos 'Red One' plakát alján található telefonszámon. SZÜKSÉGÜNK VAN A SEGÍTSÉGÉRE. A karácsony függ tőle. És Nick, haver, ha ezt olvasod, meg foglak találni. ~ Callum Drift, az E.L.F. parancsnoka" - írta Johnson.

A Red One november 14-én kerül a hazai mozikba. 

NA Red One  (2024)

akció | kaland | misztikus | vígjáték

Az Északi-sarkon történt megdöbbentő emberrablás után az E.L.F. Task Force parancsnokának össze kell fognia a világ leghírhedtebb fejvadászával, hogy megmentse a karácsonyt. több»