Egyre nyilvánvalóbb, hogy Nicolas Cage nagy visszatérésének lehetünk szemtanúi. Az Oscar-díjas színész úgy tűnik, hogy a hosszú “száműzetés” után újra nagy volumenű hollywoodi produkciókban kap szerepet, hiszen jelenleg is a Renfield forgatásán dolgozik, amelyről frissen érkezett néhány fotó, amelyeket meg is tekinthettek a fenti galériában.

Az Universal égisze alatt készülő produkcióban Cage Drakula szerepében lesz látható, a képek alapján pedig úgy néz ki, hogy az ikonikus karaktert alaposan újragondolták a készítők. A forgatási fotókat elsőként a People magazin közölte, amelyeken Cages filmes partnere, Nicholas Hoult is felbukkan.

Cage egy korábbi interjúban beszélt arról, hogy mindenképpen szeretne valami újat vinni a karakterbe, persze nincs is könnyű helyzetben, hiszen Drakulát korábban olyan legendás színészek formálták meg, mint Lugosi Béla, Christopher Lee és Gary Oldman.

“Azt szeretném, hogy újra egyedi módon pattanjon ki mindabból, ahogyan eddig láttuk őt megelevenedni. Arra gondolok, hogy tényleg a karakter mozdulataira fogok koncentráni” - jegyezte meg a szereppel kapcsolatban Cage.

A Chris McKay rendezésében készólő Renfield további szerepeiben Awkwafina, Ben Schwartz, Shohreh Aghdashloo, Adrian Martinez és Caroline Williams lesznek láthatók. A film a jelenlegi tervek szerint 2023. áprilisában érkezik a mozikba.