Mel Gibsonból Télapó lesz, itt az első fotó az új filmjéből

Mel Gibson számára meglehetősen mozgalmasan telik az idei év, a színész a tervek szerint négy különböző filmben is szerepet vállalt a 2020-as évben, jó eséllyel azonban a Fatmanben nyújtott alakítása mind közül kiemelkedik majd.

Bár egyelőre meglehetősen csendes a produkció háza tája, mostanáig ugyanis a rajongók szinte alig kaphattak információt a produkcióról, a Saban Films azonban végre közzétett egy jelentfotót Fatmenből, amelyben Gibson a Télapót alakítja majd.

Ezt a Télapót azonban nem lesz hálás feladat eljátszani, hiszen a film története szerint egy csalódott 12 éves srác, aki idén karácsonykor nem kapott mást csak szenet, bosszúból felbérel egy bérgyilkost, hogy csinálja ki az öreget. A Télapónak pedig minden képességére szüksége lesz, ha életben akar maradni.

Persze félreértés ne essék, a Fatman még mindig egy vígjátéknak ígérkezik, Gibson mellett pedig Walton Goggins is szerepet kapott a filmben. A pontos premierdátum egyelőre nem ismert, annyi mindenesetre tudható, hogy a Fatman a tervek szerint az év végén debütál majd.