A Drága gyermek című német sorozat hatalmas sikert aratott a Netflixen, és új rekordot állított fel a csütörtökön induló nemzetközi drámák legjobb startjának tekintetében.

A sorozatot mindössze négy nap alatt 10,2 millióan nézték meg, többen, mint bármely más, ugyanebben az időszakban a Netflixen megjelent nemzetközi drámát. A korábbi rekordot Az ápolónő tartotta 9 milliós nézettséggel. A sorozat jelenleg több mint 84 országban szerepel a top 10-ben.

A széria Romy Hausmann azonos című regényén alapul, és egy Lena nevű nő és lánya, Hannah történetét meséli el, akiket egy férfi tart fogva.

A krimi meglehetősen erős pozitív visszajelzéseket kapott, dicsérték a feszültséggel teli cselekménye és az erős alakítások miatt. Nálunk a mafabon a hazia nézők értékelései alapján 77 százalékon áll.

A Drága gyermeknek viszont szinte biztos, hogy nem lesz második évada, egy könyvből adaptált minisorozatról van szó.

A széria 2023. szeptember 6-án jelent meg a Netflixen. Ha még nem láttad, a mafabos adatlapról rögtön el is indíthatod a Netflix logóra kattintva, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

dráma | krimi | misztikus

Egy rejtélyes nő szökése a kínzó fogságból a nyomozókat egy 13 évvel korábbi, megoldatlanul maradt eltűnés sötét igazsága felé tereli. több»