Ronny, a megrögzött agglegény, és Nick, a boldog házasember főiskola óta tűzön-vízen át kitartottak egymás mellett. Most társak egy autótervező cégnél, és egy álomprojecten dolgoznak, ami befuttatná a cégüket. Ronny barátnőjével, Beth-szel és Nick feleségével, Genevával az oldalukon egyszerűen verhetetlenek. Ám Ronny világa a feje tetejére áll, amikor véletlenül meglátja Genevát egy másik férfival, és a fejébe veszi, hogy kideríti, hányadán állnak a dolgok. Magánnyomozása komikus káoszba torkollik, és megtudja, hogy Nicknek is megvannak a maga kis titkai. Az óra ketyeg, a feszültség nő, ahogy közeledik karrierjük legfontosabb prezentációja, és Ronnynak mérlegelnie kell, hogy mi történik, ha feltárja az igazságot a barátjának.
IMDB értékelés:
5.3/10
Rendező: Ron Howard
Író: Allan Loeb
Író: Allan Loeb
Zene: Lorne Balfe, Hans Zimmer
Szereplők: Channing Tatum, Jennifer Connelly, Vince Vaughn, Winona Ryder, Kevin James, Queen Latifah, Clint Howard, Talulah Riley
Premier (HU): 2011.01.27.
Amikor először néztem tetszett, de már akkor is idegesített pár dolog. Amikor vége lett nem tudtam hova tenni, és rájöttem, hogy egy rossz film.Tiszta unalmas.
Eredetileg Jennifer Garnert szerződtették arra a szerepre, amit végül Jennifer Connelly kapott.