A király beszéde

The King's Speech

2020.02.11 Bizsu82

Nagyon bejött a film. Érdekes és izgalmas, jól visszaadja a kor hangulatát. Profi színészek, kifogástalan rendezés. Végig élveztem minden percét, nem ül le a sztori.

2019.02.18 szabomarc

A történet nem rossz, de nekem nagyon vontatott volt a film, nem bírtam teljesen erre koncentrálni, akárhogy próbáltam, mindig elütöttem közben mással is az időmet.

2023.08.27 Ergit

Bármennyire is királyi család, azért ebben is ugyanúgy vétenek a gyermekek ellen, mint bármelyik átlagos családban. Ebből is látszik, hogy a rejtelmes félelmek igazgatnak mindenkit többé-kevésbé! Ettől függetlenül kedvenc filmem minden szempontból!

2015.10.07 AE1205SB

Ez egy korrekt film volt; szépen ívelt történettel, remek színészekkel, szép díszletekkel. Azt nem mondom, hogy annyira Oscar-díjas, de elég jó. Colin Firth nagyon jó volt, Geoffrey Rush talán még jobb.

2015.07.11 moony5972

Jól összerakott film. Nem is véletlen az értékelés sem hisz tényleg nagyon szórakoztató és izgalmas. Látványban is kiváló, úgyhogy szerettem. Teljesen rendben van, ajánlom

2015.05.09 hejnekem

Egy jól megrendezett film, elképesztően jó színészi teljesítményekkel. Szép jelenetek, korhű ábrázolás, remek hangulat jellemzi. Szerencsére nem egy unalmas kosztümös film, nem kell szeretni a királyos jelmezeket ahhoz hogy élvezni tudjuk a filmet.

2016.04.25 mrfaktor

A filmet nézve ismét megerősödött bennem az a tudat, hogy miért is szeretem a filmművészetet. Tette ezt a szép történetével, hiteles alakításaival és Alexandre Desplat zenéjével. Megérdemelte az Oscar esőt!

2017.05.02 Wolowitz

Magamtól soha nem álltam volna le egy ilyen filmet megnézni. Azonban rávettek és kicsit sem bántam. Az okát, hogy miért tetszett ez a film nem tudnám megmondani mert semmi olyan nem volt benne mint másban mégis lekötötte a figyelmemet.

2020.01.31 Érdeklődő

Fergeteges!

Mind mondanivalóban, mind pedig színészi teljesítményben egy remekmű ez a mozgókép alkotás. Aki szereti a történelmi filmeket, kifejezetten élvezni fogja Colin Firth és Geoffrey Rush nem mindennapi játékát. Ezért a teljesítményért nem véletlenül kapta a főszereplő az Oscar díjat.

2015.06.11 veszi.peter

Jogosan kapta meg az Oscar díjat ezért a filmért véleményem szerint Colin Firth. A dadogós királyt remekül hozta. A film sem rossz, szép végig, de nem kiemelkedő. Mindenképp érdemes megnézni egyszer azért.

2015.10.20 Pillcsi

Először is Colint szeretem nagyon jó színész.Már párszor megnéztem filmet merz nekem nagyon tetszett,egy pillanatig se éreztem úgy hogy unatkoznék film közbe.

2015.05.22 Laci000

A filmben a szereplők alakítására abszolút nem lehetett panasz, de nekem a történet nem tetszett, unalmasnak is tartottam, hiába kapott ennyi Oscar-t.

2016.09.19 Vviktor

Történelmi dráma kategóriában mindenképpen a jobbak között van a film. Megragadó a cselekménye, érdekes a történet és egy perce sem volt unalmas. érdemes megnézni!

2015.11.24 S.Marika

Colin nagyon jól alakította VI. György királyt,ahogy eljátszotta mennyi teherrel jár az,hogy megfeleljen uralkodói posztjának. Kicsit rossz,hogy én feliratosan láttam. Az utolsó jelenet az élő rádióadás volt a legjobb rész,folyamatosan éreztem a feszültséget.