Jó kis sorozat, a karakterek szerethetők :D tényleg ragadós, valahányszor a tv elé kerülök, azon kapom magam hogy az agymenőket nézem. A spin-off sorozatot is ajánlom mindenki figyelmébe, ahol végre megismerhetjük a sokat említett Mimót is :D
Jó sorozat nagyon, tetszik, hogy ennyi évadja van. Nem nézek sok szitkomot, de eddig ez a kedvencem. Viszont a sorozat közbeni felnevetések nekem nem tetszenek.
Vicces sorozat.Végre kicsit más irányba indultak el.Aki szereti a Geek témát annak tuti kedvenc lesz ,de aki nem őt is le tudja kötni.Néha fárasztó de jó poénokkal operál és mindig tudnak valami újat mondani nem ugyanazt a viccet sütik el benne ezers... Több
Nagy kedvenc :D mindig van benne valami jó poén amitől szét röhögöm az agyam az ágyban kávézás közben :D
Sziasztok. Ez a sorozat egy nagyon lelkesítő és vicces vígjáték. Mikor elsőnek megláttam, azt hittem, hogy csak egy hülyeség, de ma felyeztem be és rájöttem, hogy ez a sorozat egy mindennapi, de furcsa barátságot mutat. Mindenkinek ajánlom. A színészek nagyon jók és viccesek.