A mókusok egy sétahajó fedélzetén játszadozva véletlenül kiesnek, és egy trópusi paradicsomban kötnek ki. Rájönnek, hogy új területük nem is olyan elhagyatott, mint amilyennek látszik.

Ritka gyenge volt szerintem. Allig tudtam végignézni. Még gyerekeket se biztos hogy leköti. Az alaptörténet nem lett volna rossz de nagyon elhúzták. A feldolgozott zenék viszont tetszettek.
Aranyosak a mókusok és a mókuslányok, jól megvan csinálva a film, de maximum pontot nem tudok adni rá, mert a sztori viszont kicsit túl hollywoodi lett. Persze ha már ennyire elrugaszkodunk a valóságtól, hogy mókusok énekelnek, akkor miért ne legyen ... Több
Szuper aranyosak a kis mókusok, de az az iskolás, tini történet nem illik hozzájuk. Valami más jobb lenne. Az is dobna rajta szerintem ha nem élő szereplős lenne, hanem az egész animációs lenne. Nekem nem jön be ez a keveredés.