Amerikai bérgyilkos

American Assassin

2021.05.20 Szilárd-Leo

Profi munka

Sziasztok, egy régebbi filmet választottam, ami nagyon jól sikerült szerintem. A film egy kissé elrugaszkodik a valóságtól. Inkább a filmről írok egy picit. Így kezdődik, nem megszokott módon, de igen jó: egy pár ül a strandon, és hirtelen fegyveres támadás éri az ott lévőket. Egy pár perc múlva csak egy srác marad életben. De itt nincs vége, kiképezi magát, hogy aki megölte a párját, megkaphassa méltó büntetését. És így is lesz. De ilyenkor jön a csavar, a CIA bekavar... De inkább nem mondom el a filmet, igen jó. Nekem most 9,9 csillagot érdemel.

2018.07.25 Meea

Imádtam! Dylan megmutatta egy másik arcát is a filmvásznon.

2018.04.07 csokee38

Ebben a kategóriában sokkal jobb filmek születtek, Szóval a kémes akció filmek nem ezzel a mozival lettek megreformálva. Nem teljesen rossz, de eléggé gyenge. A fegyverhasználat jól néz ki, de a bunyók egyenesen borzasztóak 1-2 késharcos jelentet le... Több

2019.03.03 FGyula

Több mint vártam

A film nem rossz . Kicsit a megszokott, de jól megcsinált.

2017.09.21 hansi13

Faék egyszerűségű akciófilm, megpróbálja követni a műfaj nagyjait, de nem jár túlságosan nagy sikerrel. Egyszer nézhető, de semmiről nem maradsz le, ha kihagyod.

2018.07.17 Gábor Simkó Nézhetetlen

Ritka sz@r film, ritka sz@r színészi "teljesítmény", ritka sz@r dialógusok. Milliószor lejátszott történet. Inkább útirajzfilm, mint akció, kaland.