Kultusz film a javából. Ők ott tartozzak 20 éve, mint mi most. A története egy végtelen bulizás, az élet élvezeti értékeit ragadja meg.
Kicsit fárasztanak a filmek, amelyeknek a címébe mindenképp beleerőltették az "amerikai" jelzőt, de hát ez van. A pite generációm legendás vígjátéka, ami mélyen beletúr a tinédzserek szexuális tapasztalatlanságába és ügyetlenségébe. Akármikor nézem meg, rengeteget nevetek a poénokon, és azt gondolom, teljesen hitelesen mutatták be az akkori kor fiataljainak problémáit és érdeklődését.
A tini vígjátékok közül az egyik kedvencem volt, persze ma már nem rajongok érte annyira. De annak idején szerettem, jópofa volt és arra tökéletesen megfelelt, hogy szórakozva kikapcsoljon az ember.
A nyíltsága és őszintesége miatt kell díjazni a filmet.Az első film volt, amelyik nyíltan mert beszélni mindenről még ha olyan stílusban is amilyenben.
Belegondolni is rettenet, hogy 20 éves a film. De mindent elmond róla, hogy mindenki tudja a mai napig, hogy mi a témája.
Milliószor emlegetett, idézett film. Szerintem zseniális, a címadása is különösen az. Steven mamája meg annyira kultikus, hogy az már kőkemény :D Klassz a humora.
Klasszikus, időtálló vígjáték. A vígjáték kategória alapfilmje. Ennek ellenére nekem a stílusa nem jön be. Sok a primitív poén. Egyébként egy pörgős, laza film.
Soha sem élveztem ezt az Amerikai pite film sorozatot, néztem fiatalon, néztem rá pár évvel később és most vissza emlékezve sem tetszik. Egyáltalán nem találtam viccesnek, enyhén visszataszítóak a jelenetek.