Bruel és Carré kimondottan jól alakítanak a filmben, működik köztük az a bizonyos kémia, de az összhatás valahogy keserédes, mert lehetett volna ez sokkal több is, és sajnos mégsem lett.
Tetszett a film. Könnyed és szórakoztató. Ajánlom mindenkinek aki egy kis kellemes kikapcsolósásra vágyik.
Nem gondoltam először, hogy ennyire tetszeni fog majd ez a kis film, de remekül szórakoztam rajta. A hangsúly nem magán a történeten van, hanem a színészi játékon, humoron.
Aranyos, kis bárgyú vígjáték, jó értelemben. Nem kell nagy dolgokra számítani a filmmel kapcsolatban, nincsenek benne nagy fordulatok, rejtélyesség. A végkifejlet egész idő alatt sejthető, mégis remek szórakozást tud nyújtani.
Pontosan az ilyen filmekre mondják azt, hogy limonádé, mint amilyen A szerelem gyerekkel jön. Én jól szórakoztam rajta, néha hangosan is meg tudott nevettetni.
Nagy meglepetés volt számomra a Szerelem gyerekkel jön, mert alapból egy gyenge, kis limonádé filmre számítottam. Limonádénak tényleg limonádé, de ezzel együtt nagyon szerethető és üdítő.
Időnként jól esik megnézni egy-egy limonádé romantikus filmet, ami tudom, hogy nem lesz egy életre szóló élmény, de arra a kis időre, amíg tart, kikapcsol és energiával tölt fel. A szerelem gyerekkel jön meglepetés volt számomra, egész jól szórakoztam rajta.
Nem egy filmtörténeti mérföldkő, viszont korrekt kis alkotás, laza kikapcsolódásnak kiváló. Egy művészmoziban láttam, néhány ember társaságában. A történet kiszámítható, nem kell váratlan fordulatokra várni, viszont képes megnevettetni.