Most, hogy jön a folytatása teljesen kedvet kaptam rá, hogy újra nézzem. Az, hogy egy ruha össze tudja zsugorítani az embert eléggé felfoghatatlan, de azt mondtam oké. A története elég pörgős.
Paul Rudd annyira hétköznapi amúgy is és nagyon jól állt neki pont ezért a szerep. Könnyed és vicces történet.
Kicsit furcsa volt először, de végül is nem rossz film. A történet jó, a látvánnyal sincs gond, és még poénok is vannak benne.
Nagyon érdekes szuperhős ez a Hangya, de inkább a Polgárháborúban leszek rá nagyon kíváncsi. Itt sajnos jött a sablon Marvel sztori, csomószor az van, hogy a hősnek egy hozzáhasonló antihőst kell legyőzni. Itt a gonosznak ugyanaz a képessége, mint a ... Több
Tipikus Marveles holywoodi mozi, hozza azt amit elvárnak az emberek tőle, humort, akciót, és a számítógépes grafika is szép lett, semmi extra. Engem sem bilincselt le a Hangya karaktere, egynek elmegy, egy jó filmesített mese :)
Szerintem a Marvel filmek közül ez egy kakukktojás, pedig nem rossz film, sőt. Sajnálom, hogy nem kapott akkora nyilvánosságot, mint a társai. Nekem kifejezetten tetszett, rendben volt minden a filmmel, gondolok itt a kivitelezésre,történetre.
Könnyed és humoros szuperhősös történet. Ami tetszett benne, hogy nincs túlerőltetve. Nem egy gigászi világ megmentő fazon Hangya, hanem egy hétköznapi srác.
Korrekt szuperhősös történet, ahol végre az esetlenséget is bemutatják. Egy szuperhős élete sem fenékig tejfel.
Én rájöttem, hogy nekem az esetlen szuperhősök jönnek be. Sokkal emberibbek, mint a hibátlannak bemutatott társaik Hangya is ilyen.
Szerintem jó film, Marvel filmekhez képest szokatlan volt ez a poénos megközelítés, de nekem tetszett, sokat nevettem a filmen. Michael Douglas jó színész, itt is jól játszott. 8/10-et adok a filmre.
Jó volt, bár nincs sok tapasztalatom a szuperhős filmekkel. Igazából a folytatása miatt határoztam el, hogy megnézem és nem bántam meg.Igazán szórakoztató volt és felüdítő. Lehet, hogy egy nagy klisé, de valljuk meg őszintén melyik szuperhősös sztori... Több
Az hogy lekicsinyítsenek valakit persze nem megvalósítható, de láttunk már nagyobb marhaságokat is. A történetben szerintem voltak jó elemek.