Aquaman és az elveszett királyság

Aquaman and the Lost Kingdom

2024.01.04 I3rYcE

Jó volt.

Az elején egy kicsit tartottam attól, hogy kabaré lesz az egész film. Látványvilág szempontjából teljesen elégedett vagyok. Black Manta karaktere számomra egy örök rejtély. Teljesen jellemtelen számomra. A film egészén érződött, hogy jóval több energiát fektettek ebbe a részbe. Ajánlom másnak is.

2023.12.28 orbanzso

Őszintén szólva nem vártam sokat ettő a filmtől, kicsit óvatos is voltam a gondolattal, hogy jegyet váltsak rá, de végül kellemesen csalódtam. Vannak benne jó megoldások, és örültem, hogy Momoa karakterét humorosobbra vették.

2023.12.24 Jony Crash

Nagyon vegyes érzéseim vannak a filmmel kapcsolatban, hol működött, hol nem, de összességében az egész nagyon kiegyensúlyozatlan volt. Tényleg eljött az idő az újrakezdésre, mert mostanra abszolút világossá vált, hogy a DCEU ebben a formában nem életképes többé. Ez meg maradjon meg egy közepes emléknek.

2023.12.27 kuba.pal

Az tuti, hogy ez a film sem mentette meg volna a DCEU jövőjét, még ha Gunn szerette is volna megtartani az eredeti gárdát. Ettől függetleül szerintem végre kaptunk egy tűrhető DC filmet így a végére.