Belle és Sébastien: A kaland folytatódik

Margaux Châtelier
Margaux Châtelier
Thierry Neuvic

2017.10.30 M4T

Az első film bája sajnos szertefoszlott, nagyon egyszerűcske a történet, és nagyon kiszámítható. de meg kell hagyni, hogy az alpesi jelenetek gyünyürűek, és szimpatikusak a szereplők is

2016.11.04 WaldyxMan

Nem egy nagy film, bár én bevallom nem láttam az első részt szóval kevésbé ktődtem a karakterekhez. Annyit viszont ez nélkül is meg tuok állapítani, hogy egy silányul felépített kalandfilm rendkívül mérsékelt izgalomfaktorral.

2017.09.30 SethFranco

Nagyon aranyos, megható film, gyönyörű látvány mellett. A világháború ideje alatt játszódik Franciaországban, hangulatának ez az egyik komponense, másfelől fenn a gyönyörű francia Alpokban, lélegzetelállító környezetben, a maga gondtalan, egyszerű ha... Több

2016.11.03 danny

Jó, hogy visszatért Belle és Sebastien! Ilyen egy kedves kalandfilm szerethető karakterekkel egy aranyos történetben. A régi ifjúsági filmek hangulatát idézi.

A film összbevétele 14 526 807 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 10 942 800 forintot termelt. A hazai mozik összesen 8 536 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

Értékelés: 6/10
(2016. 11. 04.)
Belle és Sebastien - A kaland folytatódik
A kérgesebb lelkű kísérők gyomrát talán megfekszi a realitást olykor nélkülöző sztori és a heroikusság, de a gyönyörű látvány és a cuki kutya talán őket is kárpótolja. 60/100 Több