Benjamin Button különös élete

The Curious Case of Benjamin Button

2017.02.19 clay00

Kicsit hosszúra sikeredett és számomra vontatott lett. Érdekes elgondolás, hogy visszafelé "élni" az életet. Maga az ötlet remek. Könnyezés nélkül nem lehet kibírni.

2017.01.14 valery

Elvont és magával ragadó, érdekes és mondanivalóban gazdag, különleges hangulatú és milliőjű film, amiben a karakterek színessége adja a film jó színvonalát és érdekességét. Hangulat kell a filmhez, nem a megszokott amerikai romantika...

2015.06.30 Prücsök

Különleges, szép történet. Nekem tetszett benne minden, a sztori eredeti, ötletes! A színészek játéka kiváló, mindenki nagyon jó alakítást nyújtott! Ötös!

2016.04.30 angel001

Zseniális film,egyedi és megismételhetetlen.Benjamin Button élete egy különleges történet, ahol egy öregember születik, és ahogy öregedik ,egyre fiatalabb lesz, egy betegségnek köszönhetően.

2016.06.27 portal91

Érdekes egy film, tényleg különös élete volt Benjaminnak, elsőre még különleges filmnek tartottam, de rá kell jönni, hogy lényegében elővettek egy sablont, nem egy mestermű.

2016.10.06 niky86

A Benjamin Button különös élete meglehetősen szokatlan film, nem találkoztam még soha hasonló történettel. Tetszett az alapötlet és a film befejezése. Egyre különösebb érzés fogott el, ahogy haladt előre az idő. Furcsa film. Furcsán jó.

2016.06.11 Mulds

Erősen üti a közép mezőnyt. Ami persze nem feltétlen rossz. Azonban akadt benne jó pár lejtő ami miatt csak ezt érzi az ember. Szerencsére az ilyet is könnyebben beveszi a gyomrom. Nyugisan nézz bele, hátha bejön.

2017.02.25 Beuszi

Igen különc, furcsa film, ahogy az a film címébn is szerepel egy igen különös embert, életet iserhetünk meg. Sztorijában meglehetősen egyedi alkotás, nekem tetszett.

2016.07.20 K.bogi

Nagyon furcsa és vontatott film. Önszántamból nem is néztem volna meg, csak a barátaim unszolására néztem meg, de már megbántam hogy engedtem. Elég nagy séma és unalmas is sokszor. Olyan mintha több filmből lopkodtak volna össze fontos momentumokat. Egyszernézős.

2015.11.19 Robi92

Két részletben tudtam végig nézni. Hosszú,vontatott film. Az ötlet az jó volt és a karaktereket is jól ábrázolták,főleg a sminkjük az kiváló. Az öregasszony ahogy hörgött nagyon irritáló volt. Egyszer meg lehet nézni.

2017.02.25 Péter

Igen szokatlan témájú film, nem is tudom, hogy láttam-e valaha hasonlót, amit ehhez tudnék viszonyítani. Szerintem még nem. Érdemes egydzer megnézni, eléggé megdöbbentő.

2015.06.30 BuBu

Egyedi, különleges film! Igaz, hogy a közepén kicsit ellaposodik, de így is nagyon magával ragadó film. Brad Pitt alakítása nagyszerű, de nekem Cate Blanchett is egy pozitív csalódás volt!

2015.06.11 veszi.peter

Brad Pitt zseniálisan jót alakított, a film pedig nagyon egyedi és érdekes látni, ahogy megszületik majd egyre fiatalabb lesz. Miközben más meg aki gyerek volt, amikor ő öreg, akkor fordítva lesz. A sminkesek zseniális munkát végeztek.

2015.05.07 bambula

Érdekes film, talán kicsit céltalan és vontatott. Elmesél egy érdekes élettörténetet de lehetett volna sokkal izgalmasabban is, kicsit túl "művészi" lett.