Blöff

Snatch

2018.07.23 Kis Anna Kinga

Ezt hívják alapműnek. A film olyan mint egy kötelező olvasmány, ha nem ismered ne is mondj véleményt a többiről. A ravasz-hoz képest jobb érdekesebb, valamint izgalmasabb. Ez az igazi film. 10/9

2016.05.10 wooderman

Több szálon futo történet, de a krimikhez semmi köze. Gyenge közepes, amit ez a film érdemel.Feledhető poénok és karakterek.Brad Pit pedig mit keres egy ilyen filmben.?.. Nem érdemes időt vesztegetni a filmre.

2016.04.25 Leoni

Jason Statham miatt került fel a listámra, de emellett örülök, hogy egy ilyen betegségében klasszikus angol krimit is láttam, és mindmáig emlékszem belőle poénokra. Brad Pitt nem a kedvencem, de itt szórakoztató egy tőle teljesen távol álló karakterként.

2015.06.30 padfoot8925

Ha valaki szereti az angol humort annak nagyon fog tetszeni. Guy Richie legjobbja. Minden perc eseménydús és vicces. A szereplők láthatóan élvezik a játékot.

2015.07.14 prongs2001

Ez a film erősen alul értékelt alkotás. Hibája talán annyi volt, hogy néhány helyen laposabb volt. Ezen felül viszont egy jól kidolgozott, szép grafikájú és még vicces film is lett.

2019.01.16 kristoftoth21

Érdekes, vicces film. Sokan kultfilmnek tartják, nekem azonban nem alkotott maradandót, viszont kétségtelen hogy jó film, egyszer mindenképp ajánlott megnézni azt mindenki eldönti. Nekem 8/10.

2016.10.04 zoleykrajcsi

A Blöff egy maximális pontszámot méltán kiérdemlő film, érezhető, hogy a készítők sok energiát fektettek az elkészítésébe, meg is lett az eredménye. Igen informatív és humoros alkotás.

2015.06.29 Prücsök

Nagyon nagy film. Van benne akció, izgalom, humor, minden ami egy jó filmhez kell. A forgatókönyv, a rendezés nagyon jó. A színészekre se lehet panasz. Ajánlom!

2015.06.12 fancsi094

Szórakoztató, kivételes humorú film, Guy Richie eddigi legjobbja. A brit alvilág figuráit ilyen jól még egy filmben sem mutatták be, ráadásul itt az egészet jóféle humorba is oltották.

2015.08.08 Filmzabáló

Amikor azt hallom, hogy kultuszfilm, kötelező darab, félelmek és előítéletek vesznek elő, ám ez esetben telitalálatról beszélünk. Guy Ritchie örök klasszikusa végig maximum fordulatszámon pörgő genszter-burleszk film. A nagyszerű képi világ, a vissza... Több

2015.10.29 krysn95

:D Örök kedvenc! Kimagasló casting, tökéletes sztori...Guy Ritchie talán legjobbja. Nem is értem, hogy ez mért csak itthon ilyen kultikus (ha ez gy van). Minden perce élmény..

2016.04.11 BallEr

Szörnyen rossz kivitelezésre sikerült ez a kis film. Az unalom kergetett az elejétől egészen a végéig. Sajnos nem jött a várt hatás és szerintem unalmas volt. Persze kinek, mi tetszik.

2015.08.12 JD96

Eszméletlen film, minden kritériumnak megfelel, a színészek zseniálisak benne, minden karakter tökéletesen el van találva, s ettől lett az alkotás ennyire ütős. Brad Pitt cigányként és Benicio del Toro a Négyujjúként igazi mestermű, de az összes alak... Több

2016.04.07 Panda

Egyedülálló a filmben, hogy minden szereplő egy-egy igazi karakter egyedi stílussal. Nagyon nagy a dumája is és érdekes a nyelvezete és poénjai is. Klasszikus.