Amerika a múlt század húszas éveinek elején, amikor még gyerekcipőben járt a profi amerikai futball. A veterán Jimmy "Dodge" Connelly csapata az összeomlás szélére kerül, miután elveszíti szponzorát, sőt, a liga léte is veszélybe kerül. Dodge nagy reményeket fűz Carter Rutherfordhoz. A fickó nemcsak háborús hős, aki egymaga ejtett foglyul egy rakás németet, de az egyetemi csapat csillaga is volt. Sikerül meggyőznie, hogy ígéretes jövő vár rá a profi ligában. Ugyanakkor feltűnik a színen a csinos és szemtelen Lexie Littleton. Az újságírónő Carter hősiességének bizonyítékai után nyomoz. A nő mindkét férfit elbűvöli.
IMDB értékelés:
6.0/10
Hazai kritikusok:
7.0/10
Rendező: George Clooney
Író: Duncan Brantley, Rick Reilly
Író: Duncan Brantley, Rick Reilly
Zene: Randy Newman
Szereplők: George Clooney, Renée Zellweger, John Krasinski, Grant Heslov, Jonathan Pryce, Lance Barber, Stephen Root
Ország: Amerikai Egyesült Államok, Németország
Premier (HU): 2008.07.29.

A képen: Renée Zellweger

Renée Zellweger
Ez egy rettenetesen alulértékelt film. Szerintem sokkal jobb értékelést érdemelne. Egyszerű és könnyed humorú film, ami mindenki számára könnyen emészthető. Sportfilmként nem kiemelkedő, de vígjátékként nagyon jó kikapcsolódást nyújthat. Jók a díszle... Több
Értékelés: 7/10
(2017. 01. 01.)
Egy közepes sportfilm, amelyben semmi különleges sincs, mégis olyan érzéssel állunk fel utána, hogy jó volt nézni ezt a kedves kis történetet. Szerethető, szívet melengető alkotás, érdemes adni neki egy esélyt!
7/10 Több
7/10 Több