Sajnos nagyon együgyűre sikeredett a harmadik rész, szemben az első kettő felnőtteknek is szóló, szívet melengető humorával. Leginkább azonban nem is emiatt furcsa a Verdák 3, hanem a mondanivalója miatt: ha az életed értelme, hogy versenyezz, add fö... Több
Nagyon szeretem a Verdák meséket. Nagyon jópofa humora van az egész animációnak. Nagyon szépen kidolgozott a látványvilága. Nagyon szépen összerakott sztori.
Animáció kategóriában nagyon tetszett a Verdák 3. Jobban, mint a korábbi részek, mert a poénok és a jelenetek mintha fel lennének turbózva. a befejezés csúcs.
A verdák 3 visszatért a franchise gyökereihez, amit kimondottan jól tett, de ebben a sztoriban tényleg nem volt több. A fiatal generáció tagjainak láthatóan bejött ez a versenyautós széria, amit persze meg is tudok érteni. Méltó lezárás, de a nagy egészet nézve nem emelkedik ki az átlagból számomra.
A Verdák széria legösszeszedettebb filmje, ami bár nem ér fel a Pixar nagyjaihoz, de kellemes kikapcsolódást tud nyújtani minden korosztálynak. Nekem bejött, jó szívvel tudom ajánlani.
Megunhatatlan, kisgyerek koromban, amikor láttam az első részét, tudtam, hogy valami nagyon jóba nyúltam bele, ezt bizonyítja azt hogy ki jött a harmadik része is, fent tudták tartani a színvonalat, sőt még túl is tudták teljesíteni magukat, Grat.