Will Ferrell szerencsétlenkedését nézni 90 percig elég unalmas és véletlenül sem vicces. A két apuka viszálya lehetett volna pörgősebb és pikirtebb, kár érte.
A legjobb, hogy az előzetes nem lőtte le a film poénjait, sőt a gyengébbeket (mondhatni cikisebbeket) vágták bele, így a film egy kellemes csalódás, és egy jó szórakozás. Nálam főként a mellékszereplőkből jött át a több poén, de a két főhős is jó pár... Több
Egy erős közepes, nem volt olyan rossz. A volt és a jelenlegi férj közötti hatalmi harc ötlete tetszett és végül is a szereplők is kihozták a maximumot. A második rész az előzetes alapján még jobbnak tűnik, mint az első.
Nagyon gyenge film. Poén az nincs benne, talán 1x-2x elmosolyodtam a film közben, de ennyi. Gyenge csapongó bugyuta történet.
Eléggé átlagos vígjátékra sikerült a Magjött Apuci, a poénok többsége sem túlságosan jó benne, viszont hála a két remek főszereplő színésznek, azért olykor sikerült mosolyt csalniuk az arcomra.
Mark Wahlberget nagyon kedvelem mint színészt! Ebben a filmben kicsit máshogy is lehetett látni! (én előtte csak komoly szerepben láttam) A történettel annyi bajom volt, hogy a végére kicsit túlzásba vitték a kegyetlenkedést!
Egy középszerű vígjáték amely ugyan nem lesz az év vígjátéka, de a poénok nagy része vicces és pörgős. A Mark Wahlberg -Will Ferrel páros vicces a jellemi különbségeikből adódva sok vicces pillanat jön létre.
Egy eléggé vicces film, pár nagyon jó jelenettel. Néha volt benne pár gagyi megoldás, kevésbé vicces rész is, de a két főszereplő tud eléggé vicces lenni, hogy megérje megnézni egyszer.
Nekem ez a film nem igazán tetszett, Will Ferrell egyik leggyengébb filmje lett ez szerintem .Ez is egy bugyuta, sok értelmetlen hülyeséggel telerakott, film. A motoros, berepülős jelenet kicsit erős volt, azt kihagyhatták volna, de van akinek ez a vicces.
Egyszer nézhető vígjáték. A vége nagyon jó volt, az húzta fel az egész filmet, de addig sajnos nem volt valami nagy durranás. Igaz nem is nagyon számítottam jobbra, úgyhogy végeredményben nem ért csalódásként.
Felejthetetlen mozi. A cselekmény nagyon jó a film vicces.Nem tudnék negatívat mondani a filről nagyon tetszett és nagyon viccesnek találom az elejétől a végéig.Szeretném mindenkinek a figyelmébe ajánlani.
Sablonos, átlagos film, kissé erőltetett a humora. Nekem nem annyira jött át, átlag kategóriába tenném. Egyszer nézhető, felejthető filmvígjáték átlagos szerepléssel.