Démonok között

The Conjuring

2020.10.19 Kanyi

nagyon izgalmas es ijeszto horror moziba anno alig tudtam vegig nezni

2016.08.08 Evcsi95

Ha úgy kezdődik a film, hogy igaz történet alapján készült, én már menekülnék is ki a szobából. Ennél a filmnél elhittem, hogy lehet valóság alapja. Nagyon sokszor hozta rám a frászt. Nem csodálom, hogy folytatták.

2024.03.05 SzimikeésBéci

Zseniális horror! Libabőr felsőfokon a képi világa, illetve az effektek zseniálisan illeszkednek egymáshoz, ami miatt garantált a rettegés. Több ilyen filmet el bírnánk viselni.

2015.05.12 hejnekem

Nem egy nagy horror film, az hogy nem lesz túl intenzív a cselekménye, valószínűleg megmagyarázza az, hogy igaz történeten alapul. A néhol kicsit túl lassúsága és a központi karakter hiánya miatt nehezen tudtam azonosulni vele, ennek ellenére van pár jobb része, ami visszahozza a retro horrorok világát.

2016.01.06 kissjanos21

Szerintem nagyszerű film, az egyik legjobb horror, amit életemben láttam. Egyedül néztem és bizony féltem, sok jelenetnél rázott ki a hideg és borzongtam rendesen. Tetszett, hogy egyszerű, de hatásos jelenetekkel dolgozott, hogy úgy volt ijesztő, hog... Több

2016.04.20 gazsika1978

Imádom a horror filmeket, szerintem ez az egyik legjobb amit eddig láttam.Aki szereti a műfajt, annak tutira tetszeni fog, de igaz történet alapján készült kicsit túlzás. Kellően ijesztő volt a film, a színészeket is szerettem, szerintem nagyszerű lett. A para nagyon jól volt adagolva, remek film.

2016.05.05 raczdavidzsolt

Sokszor unalmas, sokszor megrázó! Egy átlagos film,. nem átlagos szerelőkkel!

2015.07.21 london2012

Remek kis horror film lett belőle az elejétől a végéig leköti az ember figyelmét abszolút nem egy unalmas horror. Érdemes megnézni mindenkinek aki szereti ezt a kategóriát.

2016.06.16 adamkatka

Hátborzongató, idegekre nagyon ható thriller-horror. Mély nyomot hagy, mert nagyon jól összerakták a jeleneteket, igazán ütős lett. Aki bírja a hasonlókat, ne hagyja ki! Érdemes megnézni.

2015.06.15 smith

Szuper film, nagyon tetszett. Az Árva óta követem Vera Farmiga munkásságát, és nagyon bírom, szóval nagy reményekkel ültem le megnézni. Nem csalódtam, remek a hangulata, a színészek jók, a történetet sem érheti panasz. Azt hiszem ilyen egy jó kis horror/thriller ebben a témában. Imdb 7.5 abszolút reális.

2016.06.30 veress75

Régen láttam ilyen jó horrorfilmet, nem nagyon ijeszt meg semmi már. Nagyon tetszett, ahogy felépült a történet és hogy megismerhettük a karaktereket, mielőtt elkezdődött volna az őrület.

2015.04.25 adibandii

Ezt a filmet még az iskolában láttam,de ott nagyon ilyesztő volt.Tagadhatatlan,hogy ez egy ilyesztő horror film.A sztorit már sok más film is felhasználta de ilyen jól démonos film még nem sikerült.

2016.09.14 Zoe091

Nagyon jó film, végig izgultam az egészet. Sokszor megíjedtem, amikor hirtelen feltünt a démon. Igazi látványos horror. Kétszer is megnéztem. Jók a szereplők, a zenei aláfestés.

2015.11.02 sztankobazsi

Aki szereti a műfajt, annak tetszeni fog nagy valószínűséggel, de hogy igaz történet alapján lett volna, azt erősen kétlem. Kellően ijesztő volt a film, a színészeket is szerettem, de amikor a nő azt mondja: "Nem tudom ki van ott lent, de most bezárom." Itt nem bírtam ki és elkezdtem hangosan szakadni a röhögéstől.