Dexter

Dexter

2024.06.27 TÍmea408900

Nagyon szerettem, szerintem kihagyhatatlan sorozat. Sajnos a hatodiktól átment a gagyi kategóriába, de addig imádtam.

2018.12.06 mamiéstöti2

Egy újabb korszakalkotó sorozat szerintem. Dexter kiváló színészi játéka nélkül nem lenne ennyire jó.

2017.02.11 trixxy

Kedvenceim egyike.. Akármennyire sorozatgyilkosról van szó, én mindig azért izgultam, hogy nehogy elkapják. Már a főcím is zseniálisan lett megcsinálva. Voltak évadok amelyek kifejezetten jól sikerültek. A végét valahogy máshogy zártam volna le, de a... Több

2016.04.30 kissjanos21

Imádom ezt a sorozatot. Nagyon sajnálom,hogy vége lett, de azért titkon remélem, hogy lesz folytatás. Dexter nagyon nagy figura, a színészi játék az egyszerűen zseniális volt.

2016.04.30 gazsika1978

Imádtam ezt a sorozatot. Minden egyes részét élveztem. Nagyon lekötötte a figyelmemet, nagyon sajnálom,hogy vége lett. Remélem egyszer lesz még folytatása.

2015.11.04 sztankobazsi

Nem vagyok nagy sorozat függő de ez magával ragadott, mindig alig várom az újabb részeket. Az alapelképzelés zseniális, furcsa de szerintem sorozatgyilkossal ennyi rajongót nem nagyon szereztek még! A vége kicsit ellaposodott, de egyébként remek sorozat.

2016.02.06 tamas84

Az egyik kedvenc sorozatom volt éveken keresztül, de sajnos a közepétől nagyon megfáradt a dolog. Iszonyatos erős kezdés után egyre lejjebb csúszott a színvonal, valahogy a forgatókönyvírók már nem tudták tartani a feszességet, és átment az egész inf... Több

2016.01.07 vinetty93

Nagyon sokan ajánlgatták nekem ezt a sorozatot. Valahogy viszont nem jött be. A főszereplő nem igazán a kedvencem, valahogy nem volt szimpatikus pedig alapból én kedvelem az ilyen kissé beteg dolgokat.

2015.03.29 Trob

Sok időnek kell eltelnie hogy megszeresd a sorozatot, nekem a harmadik évadnál következett ez be. De utána már csak nézni akartam. Kár hogy vége lett ennek is..

2015.02.12 vevyy

Az első évad elején abbahagytam a nézését. Nekem nem tetszett. Szeretem az ilyen stílusú sorozatokat, de valami oknál fogva nem tudott lekötni. Az is lehet, hogy ha nem adtam volna fel az első részeknél megfogott volna valami benne, de azt hiszem egy jó ideig nem fogom újra kezdeni.

2015.01.26 Betyus

Először nem akartam belekezdeni, sosem szerettem a gyilkolós, véres sorozatokat, bár amíg rá nem "kényszerültem" hogy legalább 1 részbe belenézzek, azt hittem ilyen CSI helyszínelős típusú csak a fordított oldalról. Aztán megszerettem Debrát, aztán D... Több

2015.01.26 pinter.bence91

A sorozat eléggé hullámzó volt, néha elképesztően jó csavarokkal leptek meg,néha viszont úgy éreztem, hogy kár a képernyő előtt ülnöm, mert csinálhatnék helyette 1000 más dolgoz. Tetszett, hogy a maga nemében elég újszerű sztoriról van szó, a lezárás... Több

2015.03.19 Kedves

Sorozatgyilkossal ennyien még nem szimpatizáltak. Az önbíráskodó, de mégis szabályok szerint élő és nagyon is különc Dexter, egy remekül felépített karakter és remek sorozatot építettek köré.

2015.02.08 thanky

A hidegvérű gyilkos, amely önkényes igazságszolgáltatónak áll? Ugyan.. gondolná ezt a néző az első évad során, ám ha tovább sikerül néznie, nem fogja tudni abbahagyni!