Akciódús családi kalandfilm, mely egyesíti önmagában a Dinoszauruszok, a Föld urai realizmusát a Némó nyomában bájával. A történet középpontjában egy apa, Speckles és a fia, Junior áll, akik egy kegyetlen családban elvesztették a családjukat, most pedig a vidéket járják élelem, egy kis kaland és a… Több

Nagyon édes mese. Kiskorom óda imádom a dínókat így ez a mese is nálam teli találat. Kicsit lehetett volna mélyebb a történet, de így is nagyon szórakoztató volt. Kellemes kikapcsolódás kicsiknek és nagyoknak egyaránt.
Nagyszerű képi megjelenítés, kedves történet, a dínókat is jól megcsinálták, az animációkkal is minden rendben van, semmi rosszat nem tudok írni róla. Kitűnően szórakoztam. Ez volt az első kínai-koreai filmem, és az eredményt elnézve bizton állíthatom, hogy nem az utolsó.
Gyönyörű animációs kalandfilm. Nem vagyok nagy dinoszaurusz rajongó, de ennek a filmnek nagyon megkapó a története. A hangulata valami hasonló, mint a Dínó című filmnek, amit valamikor nagyon régen láttam.
A film összbevétele 8 112 673 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 963 145 forintot termelt. A hazai mozik összesen 631 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.