Érdekes újragondolása Drakulának. Tetszett a film komor hangulata, az egyezség az ördöggel... legalább nem egy egyszerű vérszívónak állították be, hanem férjnek, apának, és fejedelemnek is.
nem lett volna rossz, de szövegkönyvileg néhol nevetségesre sikerült. alkalmanként az egész mozi egy emberként nevetett fel olyan részeknél, amit egészen biztosan nem viccnek szántak
Luke Evans- t imádom, ezért hazudnék, ha azt mondanám nem voltam elfogult, mikor beültem megnézni a filmet, de végül teljes őszinteséggel mondhatom, hogy imádtam. Tetszett az új megközelítés a látvány és az effektek. A legjobban a végén lévő momentum tetszett, ami napjainkban játszódik.
Nem lett annyira rossz, mint ahogy azt beharangozták. Egy átlagos filmet kaptunk, ami egyszer- kétszer megnézhető.
Kár volt ennyire elbaltázni Drakulát. Megint. Úgy látszik, hogy még várnunk kell az igazán jó feldolgozásra. Azt nem mondom, hogy semmit sem ér a film, mert meg lehet nézni, de sokkal többet vártam. A drámai részek nagyon gyengék, rögtön utána pedig ... Több
Érdekes gondolat volt hozzányúlni a sztorihoz így, és egyébként teljesen jogos próbálkozás. Manapság mindenkiből szuperhős lesz, annyira nem is lepett meg, hogy Drakulából is azt csináltak. Bár a film nem sikeredett túl jóra, szerintem közepes.
Már nagyon vártam a filmet, és több kedvenc színész is szerepel benne. Nekem egy kicsit csalódás volt, több akciót is beletehettek volna.Azért még párszor megnézhető.
Kellemes csalódás ez a film számomra! Nem akartam megnézni, mert nem szeretem a fantasy filmeket, de le a kalappal, ez nagyszerű! Jó az alaptörténete, jók a színészek! Csodálatos befejezés
Merőben más Drakula történet, mint amit megszoktunk eddig. A látvány gyönyörű volt, jelmezekkel abszolút elégedett voltam (bár ez is látványt szolgálta), de ennél több pozitívumot nem tudok mondani. Egyszer nézhető.
Az Ismeretlen Drakula sok embernek nem tetszett, de nekem kifejezeten igen. A film Vlad herceg korában játszódik. A történet akciódús és kicsit sem unalmas. Alaptörténetnek ott volt Bram Stoker Drakula c. könyve és III. Vlad története is (mármint, amit tudunk róla). A helyszínek, a jelmezek és az effektek mind nagyon jól néznek ki. A kameramozgások nagyszerűek. A színészek jó választások voltak, főleg Luke Evans a Drakula-szerepre. A szinkront is csak dicsérni tudom. A filmnek van egy romantikus szála, de szerencsére nem olyan nagymértékben, hogy átmenjen egy újabb Alkonyat-filmbe. Természetesen ennek a filmek is megvannak a hibái, de én nem tudok rá haragudni.