Remek film! Elég elolvasni a színészek listáját, és mindjárt lehet látni, hogy ez nagyon rossz film nem lehet! A sztori végül is egyszerű, nincsenek benne túl meglepő fordulatok, ha leszámítjuk azt, hogy egy rabbi es egy katolikus pap egyszerre sze... Több
Túl hosszú, és menet közben egyre jobban leül, 1 óráig bírtam. Pedig ezt jól is meg lehetett volna csinálni. A csaj nekem nagyon nem jön be, nem is tetszik, de szerintem játszani sem tud, a gesztusai száma 0 és 1 között mozog.
Ben Stiller és Edward Norton a kedvenc színészeim közé tartoznak, ezért ebben a filmben sem csalódtam. Ben Stillertől megszoktam ezt a romantikus-vicces műfajt, ami remekül illik hozzá, viszont Nortont inkább más szerepekben láttam eddig, de így romantikusban is jól alakít. Aranyos film!
Könnyed vígjáték megfűszerezve vallási kérdésekkel, Edward Nortont üdítő ilyen hétköznapi figuraként látni,főként miatta szeretem a filmet.
Egy nagyon hangulatos, jókedvre derítő vígjáték. Élettel teli, pörgős kis történet. Laza estékre kitűnő!
Edward Norton az egyik kedvenc színészem. Minden kategóriában jól alakít. Szórakoztató, érzelmes, cselekményes film. Tetszett.