Igazán meghökkentem, hogy így lett, de ez nagyon betalált. Nem vártam hasonló hatást, főként, mert egyik színész sem a nagy kedvencem innen. Azonban különösen tetszett, és hát bármikor újranézős.
Minden momentumában, a színészek elsőrangú munkájában, a rendezésben, a témájában, a bírósági jelenetekben zseniális krimi, s mint olyan, helye van a mesterművek panteonjában.
Néha Tom Cruise meg tud lepni az alakításával. Igen, a régebbi filmjeiben igazi színészként szerepelt, nem úgy, mint mostanában. Ám ennek a filmnek az igazi nagyágyúja Nicholson volt. Azzal a pár perc szereplésével lesöpörte az összes társát, pedig ő... Több
Egyszóval: zseniális. A színészek játéka, a történet vezetése, a párbeszédek tökéletesek. Fordulatos és elgondolkodtató. Tom Cruise talán ebben a filmben alakít legjobban, Jack Nicholson pedig az utolsó monológjával elsöpör mindent. Egyedül Demi Moo... Több
Időtálló klasszikus film, ami ma is megállja a helyét. A kategóriában alapfilm. Izgalmas, jó sztori. Agyalós és van benne fordulat, a színészek alakítása szakértő.
Az Egy becsületbeli ügy az egyike azon kiemelkedő filmeknek, amely a cselekménye, a színészi alakítás, a rendezés és a szereposztás szempontjából is tapsot érdemel. Az első perctől fogva élvezhető. Látszik, jó sok munka van benne. A film vége felé látható egy olyan színészi alakítással beágyazott tárgyalótermi párbeszéd, amely egyenesen zseniális! Jack Nicholson és Tom Cruise lenyűgözően teremtik meg a hangulatot. Nagyszerű film.
A napokban néztem újra a filmet és ma is ugyanolyan élményt nyújtott. Egy időtálló, igényes film, ami megállja a helyét mind a drámák , mind a kicsit összetettebb filmek kedvelőinek körében!
Nálam a Becsületbeli ügy egy klasszikusnak számító krimi, Jack Nicholson, Tom Cruise, Kevin Bacon, Kiefer Sutherland, Demi Moore...mindegyik színész zseniális a filmben. tökéletes összhang!
Nagyon nagy nevek, és valószínűleg ezért "hat"még ennyi idő után is a film. Engem nagyon megfogott, van értelmes tartalom, sztori, több műfaj kellemes keveréke.
Profi színészekkel teli izgalmas, megfogó, igazi thriller. Jól összerakott, színvonalas film, aminek egyedülálló, érdekes a története. Akár többször is nézhető.
Igazán jó drámának tartom a filmet, egyes színészek a közel a legjobb alakításukat nyújtják benne. A legmeggyőzőbb alakítást Jack Nicholson nyújtja benne simán elhinném a játékáról hogy ő az akit játszik. Kihagyhatatlan filmnek gondolom, érdekes téma, jó rendezés, jó alakítások.
Remek film, szórakoztató, pörgős. Izgalmas akciójelenetekkel, jó színészválogatással. Aki egy igazán izgalmas filmre vágyik, csak ajánlani tudom.