Kicsit kételkedve ültem le a film elé, gondolva hogy az egy db akcióhős egyedül legyőzi az összes gonosztevőt téma egy ideje lejárt. Nem tudnak már ebben a műfajban újat alkotni. Mégis valahogy más ez a film és jól működik. Végig leköt és izgalmas szórakozást nyújt.
Nagyon nagy film. Van benne akció, izgalom, minden ami egy jó filmhez kell. A forgatókönyv, a rendezés nagyon jó. A színészekre se lehet panasz, Liam Neeson nagyszerű színész. Ajánlom!
Igazi moziszék-karfa sozrongató akció-krimi, az embernek önkéntelenül is az jut az eszébe, hogy tényleg így dolgozhat egy ilyen helyzetben egy visszavonult elitkommandós.
Egy tökéletes példa arra,hogy a mai világban hogy bánnak egyes emberek másokkal.Akárkivel megtörténhetett volna,hogy elrabolják.Tele van akciójelenettel,Liam Neeson megint nagyot alakított és szerintem kihagyhatatlan film.
Nagyon jó film, nagyon tetszett. Nem csak egyszer nézhetős kategória, csak ajánlani tudom mindenkinek. Kevés ennyire ütős, pörgős akciófilm van, ne hagy ki!
Egyszer bőven szórakoztató. Remek akciófilm, ez nagyban köszönhető Liam Neesonnak. Sajnos a többi karakter unalmas/idegesítő, így hiába a sok remek jelenet, "csak" egy jó film.
Profin kitalálták ezt a filmet, és a megvalósítás is profi. Végre látni egy filmen, hogy jól átgondolt minden részlete, és nem csak úgy belevágtak, hogy majd lesz valami. Igazi elsőosztályú akció.
Ó de imádom ezt a filmet, óriási nagy kedvencem, nem tudom megunni. Az akciójelenetek különösen jól sikerültek benne, nagy dobás volt ez a film 2008-ban.
Nagyon izgalmasra és jóra sikeredett film. A színészek remek alakítása és a film története fantasztikus volt! Teljesen beleéltem magamat és a film végéig azon görcsöltem, hogy mikor mi fog történni! Megérte megnézni, csak ajánlani tudom!
A sorozatból ez a legjobb film, mert még az újdonság erejével hatott. Liam Neeson hozza a formáját, jól alakítja a karaktert. Magával ragadó, érdekes és izgalmas sztori.
Az Elrabolva-filmek közül nekem csak az első rész tetszett, azért viszont teljesen odáig voltam, úgyhogy nem egyszer megnéztem már. Elképesztően izgalmas akciódús film.
Nagyon izgalmas akcióthriller, melyet annak idején lélegzetvisszafojtva néztem végig a moziban. Mindenkinek csak ajánlani tudom a széria első részét. Sajnos a folytatásfilmek már nem lettek ennyire ütősek.