Ez az a film, amitől gyerekkoromban nem tudtam aludni, annyira féltem tőle, de mára már csak nevetek egyes jeleneteken, de még mindig élvezem, ha nézem. Mindegyik részét nagyon szeretem. Igazi klasszikus horror
Nem túl rossz, ámbár nem is túl jó film. Amolyan egyszerű sztori, amit már több filmnél megszokhattunk keverve 1-2 jó poénnal. Azonban nem lett korszakalkotó a kategóriájában. Egyszer nézhető.
Zseniális egy film, mit ne mondjak, tökéletesen játszik az ember érzéseivel, és Ash karaktere is szintet lép ebben a mesterműben.
Nagy kedvenc! Egyértelmű, hogy a trilógia legjobb része a harmadik rész, de a második is megjárja. A motorfűrészes jelenetek nagyon ott vannak. A rendező a tőle megszokott humorral kezeli a filmet. Aki szereti a horror paródiákat, annak mindenképpen javaslom ezt a filmet.
Hatalmas horror klasszikus, ami sok esetben áthajlik a paródiába. A sok vér és undorító jelenet manapság viccesnek tűnik, de akkor még nem volt CGI, hogy kirendereljen gyakorlatilag akármit. Kíváncsi vagyok, hogy hogyan fogják megcsinálni a film rema... Több