Lucinda "Luce" Price, az önfejű, tizenhét éves lány átlagos életet él, egészen addig, amíg meg nem gyanúsítják egy olyan bűnténnyel, melyet nem követett el. Az esetet követően a Sword & Cross speciális iskolába kerül. A lány úgy érzi, valamilyen módon kapcsolatban áll az iskola két rejtélyes… Több

Író: Lauren Kate

69 Kitaszítva (2016)
A filmet többször meg kell nézni hogy értsük. A film a lány érzéseit tükrözi. Vagyis lucyi szempotjából kell nézni a filmet és akkor meg értjuk. Rengeteg Hittel kapcsolatos dolog van benne amit nehéz elsőre meg érteni. visszont a végével annyira nem voltam meg elégedve. Szerintem a zenei allá festés tökéletes.
Olvastam a könyvet és már az sem kötött le, de a film még ahhoz képest is rosszul sikerült. Azok az észrevételek amik a könyv folyamán jelen voltak eltűntek a film alatt. Egyszer megnéztem de inkább csak szenvedtem.
Szerintem leginkább azoknak jönne be, akiknek aTwilight is bejött anno. A befejezésig teljesen rendben volt. Tetszett.
A Fallen Jeremy Irvine első young adult regényen alapuló filmje. A színész korábban visszautasította Meeta Mellark szerepét Az éhezők viadalában mondván, nem ilyen jellegű szerepekkel szeretne hírnévre szert tenni.