A legislegkedvesebb sorozatom a világon. Teljes mértékben kikapcsolja az agyam:D és közben okos társadalomkritika is. Ez ám a párosítás:D:) A Simpson családot, Amerikai Fatert, Bob burgerfalodáját is szeretem, de ez abszolút kedvenc nálam. Aki nem lá... Több
Tudom hogy sokan nem szeretik, de azt sosem értem. Peter Griffin karaktere zseniális, egyszerre hülye és tanulságos is, de a kedvencem mégiscsak Brian & Stewie.
Nagyon nagyon vicces és ugyanakkor már betegesen humoros sorozat. Örülök, hogy nagyon sok része van, így mindig tudnak újdonságokat mutatni benne. 5 csillag
Elég jól mutatja be korunk amerikáját, kiváló társadalom kritikát ad "Kohó" város lakóin keresztül. Az első évadok nagyon jók voltak, főleg a Star Warsos különrészek. Ma már eléggé ellaposodottnak tűnik a régi részekhez képest.
Teljesen értelmetlen ez a sorozat. Nincs benne semmi olyan amin annyit kellene gondolkodni, csak nézni kell. TÖKÉLETES re sikerült ez a sorozat. Pont ezek muatt imádom én is.
Hasonló sorozatok
Elképesztően beteg mese, de nagyon szeretem. Bár a legtöbb poént, áthallást csak az amerikaiak értenek. Stewie baba elépesztő néha homár, néha nem, de az anyát mindig el akarja tenni láb alól.
Nagyon szeretem. Kb az egyetlen olyan rajzolt sorozat amit kedvelek. Persze a régi részek rosszabbak, szerintem az újakba a jobb rajzolás miatt jobban kijönnek a mimikák és a poénok.
Amikor bejött hozzánk nem bírtam megnézni,valahogy új volt ez a fajta humor. Aztán az évek során annyira megszerettem hogy 2 hét alatt megnéztem 7 évadot :)
Nagyon jó sorozat. Persze kicsit beteg, de pont ez benne a jó. :) Humoros, intelligens poénokkal reflektál a jelen történéseire.
Régen nagyon szerettem. Főleg az első pár évadot (8-10 évad talán). Aztán már 1 évadban maximum 1-2 rész, ami vicces is volt. Önismétlés folyamatosan, nem tudott olyan szinten megújulni, mint pl. a South Park, amit sokkal jobban is kedvelek. Meg a re... Több
Nagyon bírom. Jók az egyes részek és akaraterek se kutyák, főleg Brien. Azt picit sajnálom, hogy az amerikai személyekről, politikusiokról szóló poénokat nem értem.