Nagyon jó film lett szerintem. Igaz , hogy a téma már kicsit más mint az elején, de ettől függetlenül nagyon jó lett. Sokszor láttam olyasmit, hogy ez a film, amin a férfiak sírnak. Hát ami igaz az igaz tényleg nagyon megható volt.
Nekem nagyon bejött ez a film. Szerintem is eltúlzottak az akció jelenetek, de ez az egész sorozatban fellelhető volt, így volt jó. A színészek egytől egyig kiválóak. A lezárás pedig megindító volt!
Hát nekem ez a rész nagyon nem tetszett. Tudtam, hogy nem kellett volna tovább erőltetni, mert ez a film csupa gagyi és számítógépes jelenetek egyvelege. Nagyon rossz. Egyedül, ami ért valamit ebben a filmben az a vége, ami nagyon megható.
Nagyszerű film , tele izgalommal ,kalanddal elképesztően jó szereplőválogatás ,látványos, megható a vége , igazán szívhez szóló. Nálam az utóbbi 10 év legjobb akciófilmje. Bátran ajánlom mindenkinek
Mindegyik részt láttam, így nagyon nagyon vártam ezt a részt és hál istennek nem kellett csalódnom. Nagyon jók a helyszínek, a színészek is remekül játszottak, nagyon jól összerakták a történetet is. Nagy taps a készítőknek (+Vin Dieselnek) a film végéért, egyszerűen nagyon megható volt, mai napig imádom azt a zenét.
Szerintem méltó folytatása az előző részeknek. Akik ezeken a filmeken nőttek fel, azok jól fognak szórakozni ezen a részen is. Kit érdekel, hogy baromság, kit érdekel, hogy az egésznek semmi valóságalapja, kit érdekelnek a szereplők alakításai? Minden percét élveztem, akciódús és látványos, és mást nem vártam tőle.
Azt kell mondanom, hogy nagyon jól sikerült folytatása lett a szériának. Sőt, talán eddig ez a leglátványosabb és legelvetemültebb a rész. Paul Walker-től pedig méltó búcsúzás lett.
Tetszett a film de az igazsághoz hozzátartozik, hogy már kicsit erőltetettnek éreztem ezt a részt, remélem már tényleg ez volt az utolsó, bár kétlem. Itt is volt minden, mint az előző részekben, hozta az elvárt formáját/stílusát a film. Voltak benne ... Több
A sorozat befejező résznek szánva, meglepő, hogy lesz 8. része is. A film végén Paul búcsúja nagyon szépen meg lett oldva, kár hogy így kellett lennie. Jók a dumák is benne, a helyszínek is, a szereplők is. Ami a legjobb hogy nem nagyon függnek össze a részek egymással. Ezért változatos és nézhető mindig a folytatás.
Azért ez a film már csak egy újabb lehúzás a Halálos iramban szériáról. Egyedül azért volt nagy hírverés körülötte és nagy nézettsége, mert az egyik szerencsétlen főszereplő pont autóbalesetben halt meg a forgatás ideje alatt. Nézhető de nem kiemelkedő.
Komolyan?? Már megint??? A fanok ugy is megnézik!!! Egyedül a vége jó de az is csak a tudjátok mi miatt. nem lövöm le
Nagyon jó film! Pörgős, izgalmas, vicces ... és nem utolsó sorban nagyon MEGHATÓ. Moziban láttam és egyáltalán nem bántam meg. Szenzációsan ötvözi az akció-dráma-vígjáték kombót, az utolsó 2 perc pedig annyira megható, hogy a mozi háromnegyede törölgette a könnyeit a búcsúrész alatt. Mindenkinek csak ajánlani tudom.