Egy újabb film, ahol a bemutató alapján többet várna az ember. Egyszer meg lehetett nézni. Szerintem néha túlzásba vitték a parodizálást, de azért volt benne egy-két jó poén.
Ez a film egyenesen bűnrossz. Mondanám, hogy olyan rossz, hogy már nevettem rajta, de ez nem igaz, ugyanis egy mosolyra is képtelen voltam. Alig vártam, hogy véget érjen a film.
Szeretném egy szóval jellemezni:(most éppes sírva ordítok) szörnyű.Ennyire beteg érdektele és semmitmondó film még nem készült. Nagyon perverzeknek és betegeknek készült.Biztos nem nézem meg többet!
Nagyon gyenge paródiafilm lett A fekete ötven árnyalatából, pedig az alapanyag, ami rendelkezésre állt nagyon sok lehetőséget tartogatott a film készítői számára, akik sajnos nem tudtak élni ezzel a lehetőséggel.
A fekete ötven árnyalata egy pocsék, élvezhetetlen film. A színészekkel nem volt semmi probléma, ellenben a paródia olyan gyengére és idegesítően bugyutára sikerült, hogy még csak mosolyogni sem tudtam rajta, pedig tényleg nyitott voltam a filmre.
Kíváncsi voltam erre a filmre, mert A szürke ötven árnyalata igen nagy port kavart az emebrek között, szóval feldobta a labdát. Sajnos A fekete ötven árnyalata paródiának nem sikerült ezt a labdát leütnie, inkább volt nevetségesen gyenge, mint szórakoztató.
Elképesztően gyenge és nézhetetlen film, kár volt minden percéért, mert csak időpocsékolás. Egyáltalán nem volt vicces, nem tudtam rajta nevetni, erőltetettek voltak a "poénok".
Mivel A szürke ötven árnyalatát olvastam és moziban is láttam, így nem volt kérdéses, hogy megnézem-e a belőle készült paródia filmet. Azonban 1-2 jó poént leszámítva a film inkább kínosan gyenge volt.
A szürke 50 árnyalata is pocsék volt, 12 évesen pajzánabb volt a fantáziám. Szegény feketékkel meg amúgy is szeretnek paródiákat csináltatni lásd halálos temetés, amiben elbohóckodnak és komolyanvehetetlenek. Ők tudják mihez adják a nevűket végülis....
Nagyon gagyi film irtó gyenge humorral. Oké, hogy paródia, de abban a kategóriában is gyenge. Humora nulla, színészek alakítása szintén. Felejthető film!
Volt idő, mikor a paródiafilmek a virágkorukat élték, de ez az időszak már a múlté. Ma már egyre kevésbé jellemző, hogy ilyen filmeket gyártanak, s ha születik is ilyen darab, az általában nem érdekli a nézőket. Ez a helyzet A fekete ötven árnyalatával is. Nagyon gyenge lett a végeredmény.
Ez a film fnoman sólva is egy katasztrófa volt. Komolyan megfordult a fejemben, hogy felállok és kimegyek a moziból... Gimnazista koromban még úgy ahogy szerettem a paródiafilmeket, de ma már nem a kedvenc műfajom. Ez a film gagyi volt, nem tudtam rajta nevetni.