Nem biztos, hogy klasszikussá fogja kinőni magát ez a film, de azt bizton állíthatom, hogy kortól, nemtől függetlenül nagy sikere lesz még az idei mozis nyári szezonban. Több
A főszereplő hármas pedig jópofán játszik, kellőképp nerdök és lazák is egyben, ahogy Stranger Things-közhelyekig tekerik a BMX-eket. És ezt persze a film sem rest megjegyezni magának.
Nagyjából ennyi, mi mást is mondhatnék ezen kívül? Jó srácok ezek. Több
Nagyjából ennyi, mi mást is mondhatnék ezen kívül? Jó srácok ezek. Több
A jó srácok az a film lesz idén nyáron, amit vétek kihagyni, mert kortól, nemtől függetlenül szinte minden, a témára és annak feldolgozására fogékony nézőnek okozhatnak vidám perceket. Több
Kicsit olyan ez, mint a klasszikus Star Trekben Kirk, Spock és McCoy doki esete: három nagyon különböző ember tesz ki egy mozihőst. Csak a srácok esetében még nem a világ megmentése a tét. Ami most, valljuk be, igen jóleső Több
Mindezek az elemek együtt egy borzasztó aranyos, fantasztikusan sodró történetet alkotnak, amivel pillanatok alatt elrepül a másfél óra. A Jó srácok idén talán az első film, ami zsibbadásig nyújtotta az arcizmaimat, így aki egy jó nevetésre vágyik, nyugodtan tegyen vele egy próbát. Több
Végszó: Nem hat semmi újdonsággal a film, de szerintem nem is akar. Viszont amit ad, azt tiszta szívből adja. És érezhető, hogy az alkotóknak fontos volt az, hogy a nézőik jól szórakozzanak, ezért mindenképp jár neki az esély. Több
A hazai sajtóban megjelent kritikák, egy helyen!
Amennyiben szeretné, hogy írása megjelenjen a kritikák között, kérem,
vegye fel velünk a kapcsolatot.