Remek alkotás , nem mindennapi sztori. És közel sem átlagos színészi munka áll a film mögött. Mindenkinek csak ajánlani tudom, kihagyhatatlan remekmű.
Véleményem szerint ez egy erősen túlértékelt film. A remény rabjaihoz képest hatalmas a különbség. Tom Hanks és úgy általában az egész színészi gárda szuper, azonban a sztori nem igazán érintett meg. Nem mondom, hogy rossz, mert nem az. Sőt eléggé megindító és különleges, csak épp unalmas.
Nekem ez a film nagyon nagy élményt nyújtott. Alapból King rajongó vagyok de nem szoktam szeretni a megfilmesítéseit, ezért is volt meglepetés ez számomra mert ez viszont isteni alkotás. Nézd meg!
Érdekes film, elgondolkodtató mondanivalóval, különleges megjelenítésekkel, kiemelkedő alakításokkal. Ugyanakkor nagyon túlmisztifikálták és túlértékelték a rajongók, sőt a szakma is. Kicsit túlzásokkal teli a rendezés. Értékelés: 6 / 10.
Nagyon nagyon lehangoló, de mégis zseniális filmről beszélünk. Megindító és egyben izgalmas az egész történet. Tom Hanks talán egyik legjobb filmje a Halálsoron. Ritkán tetszenek nekem az ilyen hasonló stílusú filmek, de ez teli találat volt.
Zseniális film! A könyv is hihetetlenül jó és szerencsére nagyon jól sikerült az adoptáció. Kegyetlen és megrendítő alkotás!
Elég erősen hat az emberi lélekre durván szuper film. Sok-sok King adaptációt láttam már de mindközül talán ez a lehető legjobb és legszívbemarkolóbb alkotás.
Fura érzések kavarognak bennem a filmmel kapcsolatban, valahogy nem tudom eldönteni, hogy megnyugtatott-e, vagy inkább feldúlt. Annyi minden történt, és a szereplők is annyira mélyek voltak, hogy teljesen magával ragadott az egész. De a végét sajnos ... Több
Az egyik legjobb Stephen King könyvadaptáció. Nekem nagyon tetszett- Minden átjött a filmen aminek kellett. A nagydarab fekete srác vívódása, a fegyőr szerepe az egészben. Szeniális film
Ha Stephen King könyv adaptáció akkor nekem csakis ez jöhet szóba. Valami eszméletlenül tele van érzelemmel és érzékletesen ábrázolja a történetet. Nekem nagyon tetszett.
A Halálsoron című film egy erős és érzelmi történetet mesél el a halálbüntetésről és annak emberi hatásairól. A film főszereplője, Matthew Poncelet (Sean Penn) egy halálra ítélt, aki az áldozatok családjaival való találkozás és a megbánás keresése ut... Teljes kritika