Harcban élve

Homefront

2015.08.26 csongi888

Szerintem vannak ennél sokkal jobb Statham filmek.Én szeretem az akció filmeket tényleg, nem vár az ember ezektől az alkotásoktól valami hihetetlen sztorit,csavarokat,de azért...van egy határ.

2015.08.19 Imádom Nagy Antalt

A Jason Statham segget rúg c. filmsorozat 3654. részét láthatják a kedves nézők. Hozzáadtunk egy kicsit itt, elvettünk belőle egy kicsit ott, de a lényeg ugyanaz.

2015.03.29 Helgus

Azért én mondanivalósabb filmre számítottam. Egyszer meg lehet nézni. Sztem ez egy katyvasz. Én ezt a szerepet nem Stathamnek adtam volna, hanem Christian Slater-nek inkább. Statham-nek nem ez a stílusa. Ez még erőszakosabb volt a Rettegés Foka-nál.

2015.08.31 nagynesze

Jason még mindig bitang kemény, de most már végérvényesen kijelenthető, hogy a tucattermékeivel az “A” és a “B” akció-filmsztárok kategóriájának vékony mezsgyéjén táncol. A rengeteg Statham-akció a minőség rovására megy. Az elmúlt 3 év alatt 7(!) másfél órás zúzdát szállított a szállító. A film működik.

2015.12.05 Hangus

Tetszett ez a film is,szeretem Jason karaktereit.Kivételesen a kislánnyal is ki voltam békülve.Akció is volt benne főleg akkor indultak be az események amikor Jasont felhergelték.

2021.10.24 freeman

Király film.

2015.01.30 DorinaBakos

Nagyon tetszett! Jó kis akciófilm, Jason Statham isteni! Nem csak pasiként, de szinészként is csodálatos :)

2015.03.03 Hufi

Tipikus Stathamas film. A köntös a lánya megvédése. Szerintem jól sikerült egyszer nézős mozi, pörgős akciómozi.