Hawking

Ez a BBC alkotás a világhírű fizikus, Stephen Hawking történetét meséli el. Nyomon követhetjük a fiatal Hawking történetét, amint a Cambridge-i egyetem doktoranduszaként igyekszik választ találni a létezés legalapvetőbb kérdéseire. Eközben azonban egy súlyos betegséggel is meg kell… Több

Rendező: Philip Martin
Forgatókönyvíró: Peter Moffat
Ország: Egyesült Királyság
Premier: 2004.04.13.

2021.11.07 Klauka89

Rendkívül felemelő élmény volt látni ezt az életrajzi drámát, Stephen Hawking fantasztikus, csodálatos ember volt. És a diagnózis után még sokáig élt, azért, mert még volt dolga és volt pozitivitása, kitartása és szeretete.

2019.03.08 Timcsi

Hihetetlen történet az övé. Tényleg az élet írja a legfurább történeteket. Fantasztikus ember volt.

2017.08.05 penzesisti

Fantasztikus alkotás, egy igazi életrajzi dráma, szerelemmel, humorral, izgalommal és feszültséggel. Nem könnyű film. Naygszerú dramaturgia és szinészi összhang.

2015.02.13 Ronin

Egyre inkább meg vagyok győződve róla, hogy Benedict Cumberbatch az egyik legjobb ma élő színész. Ebbe a filmbe teljesen véletlenül futottam bele, de lenyűgözött, hogy már tíz évvel ezelőtt milyen nagyszerű alakítást tudott nyújtani egy ilyen érzékeny témában. Kiváló.

Benedict Cumberbatch jó barátja Eddie Redmayne-nek, aki a 2014-es A mindenség elmélete c. filmben játszotta Stephen Hawkingot.Szerző: kázsé

Philip Martin harmadik tévéfilmje.Szerző: kázsé