Shia LeBouf ötlete nyomán Alma Har'el életre viszi a vásznon a színész gyermekkorát. A fiatal srác próbálja rendbehozni kapcsolatát édesapjával, és megoldani lelki eredetű problémáit.
(Cseszneg Péter)
(Cseszneg Péter)Atyaég, mekkorát játszik ebben a filmben Shia LaBeouf. Le a kalappal előtte. Az a srác már réges-rég kinőtte a Transformers-filmeket, és nem túlzok, amikor azt mondom, hogy generációjának egyik legjobb és legtehetségesebb alakja.
Az indie filmek rajongóinak (én is ezek közé tartozom) egy ínyencség a Honey Boy. Érzelmes, nagyon erős filmnyelvi húzásokkal és alakításokkal, az elején beszippant, és onnan már nem ereszt. Nálam felkerült az év legjobbjai polcra.
Aki ismeri Shia LaBeouf-t, annak talán érdekes lehet, segít megérteni az alkoholfüggőségét. Nekem személy szerint nem nagyon tetszett, de értékelem a bátorságot, ami az ötlet és a film születéséhez kellett.