Jól sikerült! Érdekes, jól felépített történet, kicsit gyenge dialógusok, jó casting. Bárcsak minden filmünk itt indulna!
Magyar filmhez képest elég jóra sikerült. Izgalmas a cselekmény szál, szimpatikusak a szereplők. Simán megállná a helyét a nemzetközi fórumokon is.
Az első magyar időhurkos filmnek örülünk. A látvány és a hang mindenképpen meggyőző, de a cselekmény nem egyszerű, ha végleg elvesztettük a fonalat, figyeljünk az akcióra.
Ha már ilyen sokan dicsérik, én is megnéztem a Hurok című magyar filmet és egyetértek az előttem szólókkal, akik szerint egy igen jól sikerült hazai produkció lett. Nagyon tetszett nekem is, érdekes volt a kivitelezés.
Az utóbbi idők legizagalmasabb és legcsavarosabb magyar filmje, amit láttam. A Hurok bebizonyította, hogy igenis léteznek jó magyar filmek, úgyhogy érdemes ezeket is megnézni a sok amerikai tömegfilm mellett.
Tetszett ez a több idősíkban játszódó film, igen egyedinek számít a magyar alkotások sorában. Maradt bennem néhány megválaszolatlan kérdés, amire szívesen választ kaptam volna, de ez nem vont le az értékéből. Egész játékideje alatt fenntartotta a figyelmemet.
A magyar filmek az utóbbi években hatalmas változáson mentek keresztül, egyre jobbak, élvezhetőbbek számomra. Az elmúlt időben látott darabok közül kiemlném a Hurok c. filmet, amely több idősíkja miatt nagy kedvencemmé vált.
Izgalomban és fordulatokban kevés ehhez fogható magyar filmről hallottam már. Nagyon szerettem ezt a több idősíkot átható alkotást, igaz jópár kérdés megválaszolatlanul maradt bennem.
Egészen klassz magyar film a tavalyi évből, ami igen pozitív csalódást okozott számomra. Az alapötlet nagyon kreatív, a történetvezetés pedig brilliáns. Le a kalappal!
Nem egy tökéletes film, de szerintem nem csak magyar viszonylatban állja meg a helyét. A hibái ellenére kimondottan élveztem. Így kell ezt!
A magyar Eredet-ként is aposztrofálhatnám ezt a filmet, ugyanis egészen biztosan hatással volt Madarász filmjére. Nekem a Hurok is nagyon tetszett, büszkék lehetünk rá.
Hogy legyen egy ellenvélemény is: Ez a film nagyon gyenge volt ahhoz a filmhez képest amiről gyakorlatilag ctrl-c, ctrl-v -vel másolták. Ebben a témában még mindig az ALAP: Háromszög (Triangle)