2 alkalommal néztem a filmet, és a legjobb szívmelengető Disney-film lett. Ahogy az agyunkon érzelmeket fejezünk ki, és ahogyan Riley képzeletbeli barátja is eltűnik a vége felé, bár drámai, de a legjobb. A filmben Derűt és Bánatot kell 3-an helyettesíteniük, ám ez nehezen sikerült nekik. A filmvégén visszajönnek a bázisra, és minden a régi, azaz Bing Bong eltűnik egy por eltűnő effektben, Derű és Bánat visszatér a bázisra. 2024-ben megjelent a film folytatása.
Mit is fűzhetnék ehhez a filmhez? Fergetegesen jó sztori, eredeti és magával ragadó. A zene tökéletes, a színészek is nagyon szépen hozzák a tőlük elvárt karaktereket. Nem kellett csalódjak.
Nagyon jó és tanulságos mese. Érdekes volt nézni ahogy bemutatják gyerekek számára a belső hangokat, érzelmeket és azok mozgatórugóit. Bár a háttérben megbúvó lényeget sajnos a gyerekek biztos nem értették, de attól még kíváncsi lennék egy folytatásr... Több
Imádom a filmet. Annyira nem gyerekeknek való de felnőtt rajzfilmnek nagyon tanulságos. az hogy ilyen játékos módon bemutatja mire hogyan reagálunk és hogy azokat a cselekdeteket milyen érzelmek irányítják zseniális. Köszönöm az alkotóknak, jó lenne ha lenne második része vagy akár állatokról szóló rész
Nagyon értelmes, és jól összerakott kis mese. Sokat lehet rajta nevetni, és mindenki felismer benne egy-egy jelenetet, ami már vele is megtörtént.
Jó pár éve már láttam a filmet, de újranéztem, és most jobban is tetszett. Már akkor is díjaztam a gondolataink és érzéseink ábrázolásának módját, de túlontúl leegyszerűsítettnek tartottam, leginkább azt, hogy 5 alapérzelem-karakterrel le van tudva a... Több
Nagyon ötletes film, tetszik az alapvetés az agymanókkal kapcsolatban, viszont valahogy a kivitelezés és az összhatás rendkívül bugyuta és irritáló lett a számomra.
Magamtól nem vetemedtem volna a megnézésére, de keresztlányomnak kellett keresnem valami nézhetőt, erre esett a választás. Nem volt rossz döntés, aranyos, de néhol eszes is ez a filmecske, a mai felhozatalban még az üdítőbbek közé tartozik.