Az Agymanókkal a Pixar ismét magasra tette a lécet, bár nem mondom, hogy ez a legjobb filmjük, de hát minden egyes filmmel nem lehet meghaladni az előzőt. Mindenesetre nagyon szórakoztató darab lett, ami minden egyes ígéretét betartja. Az idei év edd... Több
Szerintem ez inkább felnőtteknek való mese mintsem gyerekeknek. Szerintem ők nem igazán értik meg a mondanivalóját és sokszor olyan szavak hangzanak el amit nem is értenek.
Egyáltalán nem lepődtem meg az Agymanók Oscar-jelölésén, ugyanis régen láttam már ennyire varázslatos és ámulatba ejtő animációs filmet. Maximálisan le tudta kötni a figyelmemet.
Meggyőződésem volt, hogy hatalmasokat fogok nevetni a filmen, ehhez képest nagyon mást kaptam, mint amire számítottam. Konkrétan nem egyszer megkönnyeztem, annyira megható, szép a történet. Kedves kis sztori, remekül eltalált karakterekkel, igen fontos, elgondolkodtató, mély mondanivalóval.
Az egyik legjobb rajzfilm volt tavaly a tarsolyában a Pixarnak. Tényleg nevelő, tanító szándékú. Ritka az amikor egy mese az agy, idegek, érzelmek mechanizmusait próbálja megmagyarázni tényleg gyermekek számára. Érdekes látni, hogy más más embernél más más érzelem az irányító szereplő.
Nagyon szép és klasszikus mese lett ez a pixartól, Disney szintű animáció és csodálatos rendezés a szinkronhangok megkoronázzák a tökéletes fagylalt helynek a tetejét mindenkinek ajánlom akár gyerek akár felnőtt mindenki talál benne élvezetre valót
Vegyük sorra az Agymanók pozitívumait: szimbolizmus mesterfokon: az alkotók a kislány lelki világát kreatív allegóriák tömkelegével mutatják be; lehengerlő humor: felnőttek számára is sok helyen szellemes, például az előzetesben is látható apa és any... Több
A története első osztályú, de szerintem a gyerekek a felét se értik meg. Felnőttfejjel helyes és vicces a sztory.
Szuper kis mese lett és még mondanivalója is van.Bármelyik korosztálynak szívesen ajánlom,mert humoros,a látványvilága is szép és felnőttként sem fogsz unatkozni a mese alatt.
Érdekes és nagyon aranyos mese ez a Disney-Pixar stúdiótól. Zseniális ahogy felépítik az idegsejteket és ahogyan születnek a kisbabával együtt és ahogy folymatosan fejlődnek. Tanítja is tudat alatt a kicsiket ez a mese elég rendesen. Felnőtt fejjel is élveztem.
Nagyon nagyon aranyos, vicces, ugyanakkor tanulságos animációs film. Felnőttnek és gyermeknek egyaránt ajánlatos megnéznie. A látványvilág is fantasztikus.
Nekem ez a film csalódás volt. Szó se róla nagyon szép volt és a történet se rossz, de az előzetesek alapján sokkal humorosabb történetre számítottam. Viszont miután megnéztem olyan szomorú voltam a hátralévő nap során, hogy az nem igaz. Pedig hát a vége happy end volt, de számomra nyomasztó volt.