Vadregény

Into the Woods

2015.03.28 fagitta

Nagyszabású hollywoodi musical, jól megkomponált látványvilággal. Fantasyba bujtatott mese fülbemászó zenével.

2016.05.05 irodalmialkotas

Az első fele nagyjából azzal telik el, hogy egy elátkozott pék és a felesége egy boszorkány kedvéért különböző varázsereklyéket (arany topánka, piros köpeny…) szednek össze, hogy cserébe a nyanya eltávolítsa róluk a rontást, és végre gyermekük lehes... Több

2016.11.09 kicsimano

Ha akarnék sem tudnék negatív véleményt megfogalmazni a Vadregénnyel kapcsolatban, ugyanis nekem nagyon tetszett a film, így, ahogy van. Meglehetősen igényes film, remek rendezés, remek színészek.

2016.12.09 Pappcsino

Meglehetősen igényes film, szerintem egy telitalálat, akarva sem tudnék rosszat írni róla. Talán csak az a egy kis hiányérzetem van a filmmel kapcsolatban, hogy az elszakított testvérpát egymásra találásának történetét miért nem tudték belefoglalni a sztoriba.

2016.09.24 krajcsie

Szeretem a zenés filmeket, musicaleket, de a Vadregény számomra mégis csalódás volt, mégpedig épp a dalok miatt, melyek sokszor igen dallamtalanra sikerültek, ami ebben a műfajban elég nagy probléma.

2015.04.22 krisztike18

A film hetven százalékában ének volt, de sajnos mind a felejthető kategóriába tartozott. Bár volt egy méltán híres színészgárdánk és látványvilágra minden tökéletes volt, de mégis olyan nagy hiányérzettel hagytam el a mozi termet, amire jó ideje nem volt példa.

2015.01.25 andy07

Jó lett :) Jóra sikeredett

2015.02.04 Ervinke86

Meryl itt is jó, mint mindig mindenben. A filmnek egyetlen hibája van, és az, hogy távol áll kicsit a színdarabtól. :(

2015.03.31 epeeer

Ilyen színészi felhozatallal nem készülhet rossz film. Nekem tetszett, izgalmas és vicces volt, és a dalok és egész jók voltak benne.

2015.03.19 kiskat

Nagyon tetszik, hogy tovább gondolták az ismert meséket és egy új sztorit hoztak ki belőle. Mondjuk pár szereplő nekem már túl sok volt, de egyszer tényleg megnézhető. Mondjuk hogy végig ugyanaz a dal megy benne...

2015.03.04 Real013

Dicsérni igazából csak egy-egy ügyes kikacsintás vagy ironikusabb elem miatt tudom a Vadregényt. Elképzelhető, hogy egy biztos kezű és fantáziadúsabb direktor tudott volna mit kezdeni az egyébként sok réteget magában hordozó alapanyaggal, Marshallnak... Több

2015.02.28 csokiii

Nagyon jó kis musical, jó dalokkal. Izgalmas és vicces, remek színészi alakításokkal (nem csoda, hisz renegeteg jó színészt válogattak össze)

2015.02.09 orsi82

Én imádom a musicalaket ,de ez a film engem nem fogott meg. Engem untatott, sem az alakítások, sem a történet nem fogott meg.

2015.03.01 molzol84

Meryl, a műfaj, az egyéb szereplők... meg kellett nézni. Sajnos megbántam. Ez még mjúzikel filmhez képes is el lett rontva, pedig csak dalolászni kellett volna a hírességeknek. Azt hittem a Mamma Mia filmnél nem lehet rosszabb. Tévedtem. Maradt volna meg ez színdarabnak, pont.