Tom Clancy: Jack Ryan

Jack Ryan

2025.04.11 Imike1.1

Olyan, mint a műhús... Elnézést, de nem tudtam elvonatkoztatni a valóságtól.

2020.12.21 Robinson76

A CIA-s elemző, aki a terepen is menő

Egy ismerősöm ajánlására kezdtem bele a sorozatba. Korábban hallottam róla, de azt gondoltam, nem egy komoly darabról lehet szó, de adtam neki egy esélyt... Nem, hogy csalódást nem okozott, ellenkezőleg: zseniálisnak tartom. Egy átgondolt, rendkívül jó cselekményvezetésű széria ez, amiből nem hiányzik az akció, a nyomozás és a dráma sem. Elsősorban a karakterekre helyezi a hangsúlyt, és csak másodlagosan akcióközpontú. A főhős egy szerethető, karizmatikus és igazán belevaló fickó katonai előélettel, ami segítségére lesz a kalandjai során. Mindenkinek csak ajánlani tudom, mert ez a sorozat nagyon rendben van.

2024.01.17 Török389133

Az akciórészek nagyon látványosak, csak kár, hogy alig van belőlük néhány. Vannak időnként érdekesebb dolgok benne, de rengeteg unalmas rész is. Filmként sokkal jobb lett volna.

2024.10.19 Sandor

Jól megírt, jól forgatott film.

2020.10.20 Torres9

Óriási meglepetés volt ez a sorozat, azt hittem, egy alacsony költségvetésű gagyi sorozat lesz, de épp ellenkezőleg. Remekül kidolgozott forgatókönyvre épül, rengeteg cselszövés és feszültség van benne, és lélegzetelállítóan kidolgozott és teljesen h... Több

2023.01.02 kecsamstaff

A következő évad jobb legyen!

John Krasinski egyik kedvenc színésznek mondható, így nagyon örültem, mikor decemberben kijött a harmadik évad. A Jack Ryan első két évada amúgy is nagyon megnyerte a tetszésemet, főleg sztori és színészi játék terén. Azonban a 3. évad egy picit csalódás volt. Így is lekötött, viszont hiányoltam az első két évad nyújtotta már-már állandósuló feszültséget. Sztori tekintetében csalódott vagyok. Mivel csak ez az egy éved sikerült számomra gyengécskébbre, ezért maradt mégis csak 5 csillagnál az értékelésem.

2023.06.23 Barta Attila

Egész jó

Rosszabbra számítottam, egész jó kis film volt, izgalmas, fordulatos. Szerintem egyszer simán nézhető kategória.

2018.10.24 dadooo

A kémsorozatokból általában hiányzik a ritmus, a Jack Ryan viszont állandó mozgásban van, és arra készteti a nézőt, hogy megnézze a következő részt is. Látni kell, az elmúlt évek egyik legjobb sorozata.